Wat kost een keuken?

Wanneer je gaat verhuizen of je wil verbouwen is het belangrijk dat je een schatting kunt maken van het budget wat je kwijt denkt te raken. Maar aan welk bedrag moet je denken bij het kopen van een nieuwe keuken? We vertellen je in deze blog waar je allemaal rekening mee moet houden.

Hoeveel Kost Een Keuken

Wat kost een keuken?

Wat betreft keukens zijn er heel veel mogelijkheden, waarbij je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Maar wat kost een keuken nou echt? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de materialen, de kwaliteit, de apparatuur, het merk en natuurlijk de grootte. Wil je de keuken niet zelf monteren maar dit uitbesteden? Houd er dan ook rekening mee dat hier een prijskaartje aanzit. Vergeet ook zeker niet de kosten voor het aanbrengen van de aansluitingen zoals afvoer, water en elektrapunten.

3D-ontwerp op maat

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je nou precies wenst. Het verschilt natuurlijk per ruimte hoeveel geld je uiteindelijk kwijt bent aan je nieuwe keuken. Om een goed beeld hierbij te krijgen, raden we je aan om een 3D-ontwerp op maat te maken bij een keukenspecialist. Goed nieuws: het maken van een 3D-ontwerp is bij Kitchen4All helemaal gratis. Normaal gesproken zouden we hiervoor €150 vragen, maar dit is nu gratis. Zo kun je dus weer wat geld besparen.

Budgetproof of luxe?

Wij vinden het belangrijk dat we keukens betaalbaar maken voor iedereen. Daarom kun je bij ons terecht voor het kopen van nieuwe keukens in diverse prijsklassen. De keukens die wij verkopen zijn al verkrijgbaar vanaf een bedrag van €5995. Zoals de stijlvolle complete keuken Flash White. Zo hoef je dus echt niet diep in je buidel te tasten voor het kopen van een keuken. Natuurlijk kun je het zelf zo duur maken als je zelf wenst. De beste apparatuur? De meest luxe keukenkastjes? Het kan allemaal! Aan de meest luxe keuken die wij verkopen hangt een prijskaartje van minder dan €20.000. Dit is nog niet duur in vergelijking met de rest van de markt. Kortom, waar je ook voor kiest: bij Kitchen4All betaal je nooit de hoofdprijs. Vind een Duitse keuken van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Montage

Heb je eenmaal een keuken uitgezocht? Let er dus wel op dat er eventueel extra kosten bij komen kijken, denk aan het demonteren van je oude keuken en het monteren van je nieuwe keuken. Ben je zelf handig? Dan kun je deze klussen zelf oppakken. Natuurlijk kun je dit ook door ons laten uitbesteden. Onze monteurs monteren dagelijks keukens, je bent er dus zeker van dat jouw keuken tiptop wordt aangesloten.

Vraag een offerte op maat aan

Omdat het per situatie verschilt wat de uiteindelijke kosten zijn voor een keuken, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Kitchen4All bij jou in de buurt. Wij gaan met je in gesprek, laten je de diverse mogelijkheden zien en maken een 3D-ontwerp op maat. Aan de hand hiervan kunnen wij weer een offerte opstellen, waardoor je altijd meteen een goed beeld hebt wat je kunt verwachten. Natuurlijk ben je tot niks verplicht. Een offerte is altijd vrijblijvend.

Meer weten over de kosten van een keuken?

Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een nieuwe keuken en de bijbehorende kosten die hierbij komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder zodat je een goede begroting kunt maken voor jouw droomkeuken! Wel zo fijn, nietwaar?!

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Werkbladen schoonmaken (1)

Werkbladen schoonmaken/ onderhouden

Lees verder

Lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder

Complete keuken ambiance

Verschillende typen/ soorten keukenkasten

Lees verder

Afwerking keuken

Waar moet je aan denken na het kopen van een keuken?

Lees verder