• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Keukenopstellingen

Welke keukenopstelling past het best in jouw ruimte?

Wil je graag een nieuwe keuken? Dan wil je misschien ook wel een andere opstelling. Het kan best lastig zijn om de juiste opstelling te bepalen. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk uit de ruimte halen. We hebben daarom de meest voorkomende opstellingen voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke opstelling perfect bij jouw ruimte past!

Kookeiland

Een kookeiland is op dit moment een echte trend! Vaak kiezen mensen met een open keuken voor deze opstelling. Zo wordt de keuken betrokken bij de woonkamer, waardoor je ook eenvoudig contact houdt met je gasten en/of huisgenoten. Door extra keukenkasten toe te voegen, kan een kookeiland ook voor meer opbergruimte zorgen. Heb je een kleine keuken? Dan is een andere opstelling misschien een betere optie. Kookeilanden nemen namelijk veel ruimte in beslag.

Kookeiland
Rechte keuken

Rechte keuken

Bij rechte keukens liggen alle elementen op een rechte lijn. Rechte keukens worden over het algemeen tegen één wand geplaatst, waardoor je veel ruimte overhoudt om te bewegen. Hierdoor zijn deze keukens veelzijdig en compact. Je kan met deze opstelling eenvoudig opbergruimte en plek voor je apparaten creëren. Dit kan je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor bovenkasten. Deze nemen geen ruimte in beslag, maar creëren dus wel extra ruimte. Doordat deze keukenopstelling veelzijdig en compact is, is het een ideale opstelling voor kleine keukens.

Hoekkeuken

Bij een hoekkeuken bedekt de keuken twee muren en heeft deze dus een hoek. Het grote voordeel van een hoekkeuken is dat deze opstelling geschikt is voor zowel grote als kleine keukenruimtes. Je kan eenvoudig extra opbergruimte creëren door een kast in de hoek te plaatsen. Daarnaast bieden deze keukens veel werkruimte; ideaal voor mensen die van koken houden!

Hoekkeuken
U-vormige keukens

U-vorm keuken

U-vorm keukens kunnen op meerdere manieren worden geplaatst. Zo kan je ervoor kiezen om alle zijdes tegen de muur te plaatsen, maar je kan bijvoorbeeld ook alleen het middenstuk tegen de muur aan zetten. Over het algemeen hebben U-keukens enorm veel opbergruimte en een grote werkplek. Maar je kan er ook voor kiezen om een deel als keukenbar te gebruiken. Naast werkplek, heb je dan ook extra zitplekken. Bovendien kunnen je gasten of huisgenoten je dan gezelschap houden tijdens het koken.

3D-ontwerp maken

Vind je het lastig om te bepalen welke keukenopstelling geschikt is voor jouw ruimte? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je keuken. Tijdens het maken van dit ontwerp kan je diverse opstellingen proberen. Voordat je een ontwerp gaat maken is het verstandig om te bedenken welke elementen je graag in je keuken zou willen en welke wensen en behoeften je hebt. Op basis daarvan kun je in de ontwerptool vervolgens verschillende opstellingen maken. Door te slepen met elementen en te spelen met opstellingen vind je makkelijker de perfecte opstelling die bij jou past. Laat je liever een keukenadviseur aan de slag gaan met jouw 3D-ontwerp? Ook dat kan natuurlijk! Maak dan een afspraak met een van onze winkels.

Keukenontwerp maken

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie voor jouw nieuwe keukenopstelling? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Welke kleuren passen bij jouw keuken

Welke kleuren passen bij jouw keuken?

Lees verder

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder