Budget keuken

Zo stel je een budget keuken samen!

Een nieuwe keuken kopen? Dit is een flinke investering. Wil je echter niet heel veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken? Maar wil je toch genieten van topkwaliteit materiaal en apparatuur? Wij leggen je precies uit hoe je een budget keuken kunt samenstellen die ook nog eens past bij jouw wensen.

Elegante keuken

Ben je op zoek naar een elegante keuken? De complete keuken Speed Grey is dan uitermate geschikt voor jou. De keuken is erg functioneel, maar ziet er ook nog eens prachtig en rustig uit. Er is gekozen voor een werkblad en bovenkasten in een robuuste houtkleur.

Tijdloze keuken

Een moderne tijdloze keuken? Kies dan voor de complete keuken Flash White. Deze ergonomische keuken heeft een werkhoogte van maar liefst 960mm en heeft een basic tijdloze luxe. De witte hoogglans kasten en het donkere werkblad zorgen voor een uniek contrast waardoor deze keuken een luxe uitstraling heeft. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs!

Frisse keuken

Bevind je het hele jaar door in tropische sferen met de complete keuken Touch Aqua Supermatt. Deze keuken heeft uitgesproken aquakleurige fronten wat deze keuken zo uniek maakt. Verder is deze keuken voorzien van de nieuwste keukenapparatuur, wat het alledaagse leven zo comfortabel mogelijk maakt.

Elegante budget keuken
Frisse budget Keuken
Tijdloze budget Keuken

Stel jouw budget keuken samen

Per keuken zijn er diverse opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan andere keukengreepjes of kasten. Verder geldt natuurlijk dat elke ruimte anders is ingericht en daarom bieden wij maatwerk aan. Geef aan wat het oppervlakte is van jouw ruimte en onze adviseurs maken een gratis 3D-ontwerp van jouw favoriete budget keuken. Zo krijg je meteen een beeld hoe jouw nieuwe budget keuken eruitziet in jouw ruimte. Daarbij maken we ook meteen een offerte op maat, waarbij we rekening houden met jouw budget. Wel zo fijn, nietwaar?!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Keuken kraan gas besparen

Minder gas en energie verbruiken in jouw nieuwe keuken

Lees verder

Montage keuken

De 5 voordelen van jouw keuken laten monteren

Lees verder

Duurzame keuken (1)

Tips voor een duurzame keuken

Lees verder

Montage keuken

Wat gaat er vooraf aan de montage van jouw keuken?

Lees verder