• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Topkwaliteit Duitse keukens

Dat de Duitsers kwalitatief hoogwaardige producten maken is geen geheim. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mercedes Benz, BMW, Volkswagen en Audi, Siemens, Bosch en Miele, Hugo Boss, Adidas en Puma en… zo kunnen we nog wel even verdergaan. Maar deze Duitse degelijkheid komt ook terug in keukens van Duitse merken als Nobilia en Schmidt. Duitsland staat dan ook bekend om de hoge mate van afwerking en kwaliteit van de keuken. De keukens zijn duurzaam, vooruitstrevend en uitgerust met handige snufjes. Je weet dus zeker dat je jarenlang genot zal hebben van je keuken!

Voor een Duitse keuken van betrouwbare topkwaliteit kan je terecht bij Kitchen4all. Wij hebben in ons assortiment verschillende producten van meerdere Duitse merken voor ontzettend scherpe prijzen!

Keuken-4.1-flsah-white-web
Complete keuken Black concrete 5

Productie Duitse kwaliteitskeuken

De term ‘Duitse kwaliteitskeuken’ is een begrip geworden in West-Europa en staat voor Duitse degelijkheid en kwaliteit. Geen ander land kan namelijk aan de hoogwaardige Duitse kwaliteitskeukens tippen. De productlijnen zijn erg divers en er zijn veel verschillen in kleur, afwerking en luxe. Overigens worden de productieprocessen van deze keukens goed gecontroleerd. Zo heeft bijvoorbeeld Nobilia een controlesysteem geïmplementeerd in elke processtap. Deze test elke afzonderlijke keuken en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de internationale kwaliteits-, milieu- en energienormen. Ook heeft Nobilia een testlab waar alle nieuwe en innovatieve producten worden getest op een minimale levensduur van vijftien jaar op basis van dagelijks gebruik. Alleen meubels die door deze tests heen komen worden opgenomen in het assortiment. Dankzij de effectieve productielijnen zijn Duitse keukens over het algemeen goedkoper dan Nederlandse of Italiaanse keukens. Uiteraard zit er natuurlijk alsnog verschil in prijzen tussen verschillende merken.

Onze service

Bij Kitchen4all verkopen we verschillende Duitse kwaliteitskeukens en keukenonderdelen van verschillende Duitse merken. Bij één van onze showrooms kan je inspiratie opdoen en om advies vragen. Onze deskundige medewerkers staan hier altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Naast persoonlijk advies, maken wij ook nog eens een gratis 3D ontwerp voor je, zodat je goed kan inschatten hoe je keuken eruit komt te zien. Ook kan je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Naast gratis levering en standaard 5 jaar garantie kunnen wij, indien gewenst, ook de montage voor je regelen.

Interesse in een Duitse kwaliteitskeuken?

Wil jij ook een Duitse kwaliteitskeuken voor de beste prijs? Kom langs in een van onze showrooms en ontdek wat er allemaal mogelijk is onder het genot van een kop koffie of thee. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak!

Afspraak maken
hoekkeuken bij Kitchen4all (1)
9,7