flashsdsf

Hoe voeg je kleur toe aan een witte keuken?

Maart 2020- Heb je een witte keuken, maar wil je toch wat meer kleur in huis halen? Je kunt heel eenvoudig kleur toevoegen aan jouw witte keuken. In een aantal simpele stappen zorg je dat jouw witte keuken wordt voorzien van subtiele kleurrijke details, waardoor jij je nog meer thuis gaat voelen.

Kokendwaterkranen.vs.waterkoker_vierkant.jpg

Waterkoker of kokendwaterkraan?

Februari 2020- Het koken van water voor het maken van thee of soep is iets wat je kunt doen met een waterkoker of een kokendwaterkraan. Maar wat zijn de verschillen tussen beide middelen? Wij vertellen je er meer over in deze blog, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Complete-keuken-Structura-Sierra-Oak-2

Trend: een keuken die opgaat in het interieur

Februari 2020 – Vroeger was de keuken echt een aparte ruimte met een eigen stijl. Tegenwoordig is de keuken al lang niet meer enkel een functionele ruimte, maar is een leefruimte waar je heerlijk een avondje kunt borrelen met vrienden en familie.

Vaatwassers, ontdek het bij Kitchen4all (6)

Trend: een duurzame keuken

December 2019 – Wij van Kitchen4all vinden duurzaamheid erg belangrijk en daarom geven we je in deze blog meer informatie over de mogelijkheden die er zijn voor het inrichten van een duurzame keuken.

Kleurrijke keukens bij Kitchen4all (3)

Trend: kleurrijke keukens

December 2019 – Dol op kleur? Een trend die we tegenwoordig veel terugzien dat is het kiezen voor een kleurrijke keuken. Denk bijvoorbeeld aan bordeauxrood en artic blue. Kleurrijke keukens zijn helemaal in en daarom is het de hoogste tijd om hier een blog aan te wijden.

Inbouwmagnetrons bij Kitchen4all (5)

De mooiste keukentrends voor 2020

November 2019 – Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat het tijd is om vooruit te blikken. Welke keukentrends staan ons in 2020 te wachten? Kitchen4all heeft de mooiste trends voor je in kaart gebracht, zodat je precies weet wat voor goeds je kunt verwachten. Laat je inspireren door deze nieuwe keukentrends.

Complete keuken Black concrete 1

Slimme keukenoplossingen voor je kleine keuken

November 2019 – Heb je een kleine keuken? Dan vraagt dit om praktische oplossingen. Vandaag de dag zijn er genoeg mogelijkheden om een kleine ruimte optimaal te benutten. Zo kun je niet alleen al je spullen kwijt, maar je kleine keuken oogt ook nog eens een stuk ruimer. Wij geven je graag een aantal tips om alles uit een kleine ruimte te halen.

Complete keuken Glossy White Kitchen4all

Keuken met een kookeiland

Juli 2019 – Een kookeiland is dé stiekeme droom van keukenkopers. En dat is ook niet meer dan begrijpelijk. Naast dat een kookeiland heel functioneel is, ziet het er namelijk ook nog eens exclusief en luxe uit.

Keuken Kitchen4all riva

Betonlook keukens

April 2019 – Industriële en robuuste keukentrend. Kitchen4all is helemaal gek op betonlook. Je ziet deze dan ook terug in verschillende van onze keukens, zoals bijvoorbeeld Concrete Black en Dark Oak.