Inspiratie: een kookeiland in je keuken

Inspiratie: een kookeiland in je keuken

Hoewel de keuken vroeger enkel diende als plek om eten te bereiden, is het tegenwoordig ook een plek waarin je fijn samen kan komen met familie en vrienden. Heerlijk samen eten koken of lange avondjes borrelen? Een keuken wordt steeds meer gezien als het hart van een woning. Het is daarom niet zo gek dat we in steeds meer keukens een kookeiland zien, want dit brengt enorm veel sfeer mee in een huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren!

Een landelijke keuken met kookeiland

Ben je dol op het gebruik van houten materialen? En vind je het belangrijk dat de keuken een knusse plek is met een warme uitstraling? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een landelijke keuken met kookeiland. Een kookeiland in de landelijke stijl kan zo worden ingericht dat hier men heerlijk aan kan zitten om fijn te borrelen. Wedden dat je hier heel veel leuke avondjes beleeft?

Moderne keuken

Houd je van strakke lijnen en ben je dol op lichte kleuren en materialen? Dan past een moderne woonstijl perfect bij je. Een kookeiland in de moderne woonstijl is tijdloos en is vaak voorzien van greeploze keukenkasten. Hierdoor heeft het een strakke uitstraling en past het helemaal bij de moderne stijl.

Design keuken

Een design keuken kenmerkt zich doordat er gebruik wordt gemaakt van luxe materialen. Ook heeft het een minimalistische uitstraling. Wit, grijs of zwart is vaak de basiskleur van een designkeuken. In combinatie met opvallende kleur- of materiaalcombinaties krijgt een kookeiland in deze keuken ook daadwerkelijk een design look.

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit?

Natuurlijk is het ook mogelijk om bovenstaande keukenstijlen met elkaar te combineren. Zo kom je tot een prachtig geheel waardoor het kookeiland helemaal tot zijn recht komt. Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen. Benieuwd hoe jouw favoriete keukenopstelling eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten!