Keuken inspiratie: De keukentrends voor het najaar

Keuken inspiratie: De keukentrends voor het najaar

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends en dus ook nieuwe keukentrends. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe keuken en wil je de laatste trends graag meenemen in je ontwerp.  We hebben daarom alle keukentrends van het najaar voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

S37_Flash503_MP_11583

Keuken als leefwereld

De keuken wordt steeds vaker bij de woonkamer getrokken. We zien dus steeds meer open keukens waarbij de ruimtes als het ware versmelten. Deze trend is mede ontstaan door Corona, veel mensen zijn gaan thuiswerken maar hadden beperkte ruimte. De keuken dient dan als werkplek. Wil je één geheel maken van je woonkamer en keuken? Gebruik dan materialen van het werkblad en het aanrechtblad om terug te laten komen in de meubels van de woonkamer.

Complete-keuken-‘Easytouch-Rust-Red’-1
11754_20_Riva840

Donkere houttinten

In de keuken gaan we meer natuurlijke materialen zien en dan voornamelijk donkere houttinten. Deze donkere houttinten geven een warme uitstraling aan de keuken. Bij deze donkere houttinten kan je denken aan bijvoorbeeld keukenkastjes en werkbladen van hout. Door hout zowel op de vloer als voor de meubelen te gebruiken creëer je samenhang in de keuken. Het geeft de keuken een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt hout voor het gevoel van veiligheid en comfort.

Marmer

Marmer is terug van weggeweest, we zien weer steeds meer marmer in de keuken verschijnen. We zien niet langer voornamelijk zwart of wit terug, maar ook andere varianten met bijvoorbeeld aardetinten. Marmer wordt dan ook gebruikt als een sfeermaker. Veel mensen willen graag marmer in de keuken maar hebben het idee dat dit te prijzig is. Tegenwoordig zijn er andere materialen, zoals kunststof, verkrijgbaar waar een marmerprint op geplaatst kan worden.

S36_Flash503_S_11456
29315213_1581441161904866_5355191086620113303_n

Aardetinten

Naast de natuurlijke materialen komen ook de natuurlijk kleuren steeds meer voor. Vooral de warme aardetinten zijn enorm populair. Deze kleuren geven de keuken een rustige en ontspannen sfeer. Daarnaast zijn deze aardetinten goed te combineren met de hout en marmer trend.

Duurzaamheid

In de keuken kan de verduurzaming niet achter blijven. Er komen dan ook steeds meer duurzame, vaak ook slimme, apparaten op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een inductieplaat die uitgaat als de pan er vanaf gehaald wordt of de Quooker. Deze apparaten gaan we steeds meer terug zien in de keukens. Bovendien zorgen ze vaak ook voor veel gemak.

apparatuur concrete black 2

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3d planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? In onze keukenwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Kitchen4all biedt keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!