Welke keukenopstelling past het best in jouw ruimte?

Welke keukenopstelling past het best in jouw ruimte?

Elke woning is anders en heeft een ander soort ruimte. Wil je graag het meeste halen uit jouw keuken? Kies dan voor een keukenopstelling die perfect past in jouw ruimte.

Kookeiland

De trend van dit moment is het hebben van een kookeiland in jouw keuken. Let erop dat deze trend niet in elke ruimte tot zijn recht komt. Een kookeiland wordt vaak gekozen in een grotere ruimte. De voordelen? Veel bewegingsruimte en comfort! Daarnaast is het zelf mogelijk om bartafels aan het eiland te schuiven, zodat je een gezellige bar creëert.

Rechte keuken

Heb je een smalle ruimte voor een keuken? Dan is een rechte keuken een ideale oplossing. Er wordt maar één wand in beslag genomen, waardoor je verder ruimte hebt om te bewegen. Met kastjes en inbouwapparatuur haal je alles uit de keuken.

Hoekkeuken

Voor een hoekkeuken is het belangrijk dat je twee wanden hebt waar de keuken geplaatst kan worden. Het grote voordeel van een hoekkeuken is dat je veel werkruimte hebt waardoor je uitgebreid kunt kokkerellen.

Hoe kies je de juiste keukenopstelling?

Het kiezen van een geschikte opstelling is niet altijd even eenvoudig. Bovenstaande opstellingen laten zien voor welke soort ruimte ze het meest geschikt zijn. Om er zeker van te zijn dat je kiest voor een opstelling die bij je past, raden we je aan om contact op te nemen met onze specialisten. Zij staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een keuken kiest waar je voor een lange tijd plezier van beleeft.

3D-ontwerp

Het kiezen van een nieuwe keuken is niet iets wat je regelmatig doet. Daarom is het een aanrader om van te voren een 3D-ontwerp te laten maken van je keuken. Zo krijg je meteen een goed beeld hoe jouw droomkeuken eruitziet in jouw ruimte. Op deze manier weet je zeker dat je een juiste keuze maakt.

Hulp nodig om de juiste opstelling te kiezen?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opstelling? Wij staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een keuken kiest die perfect staat in jouw ruimte.

Complete keuken ‘Easytouch Rust Red’ (3) Hoekkeuken
Complete keuken ‘Touch Aqua Supermatt’ Rechte keuken
340 bijgesneden Kookeiland