Knoppen en handgrepen uitzoeken? Let dan hierop!

Knoppen en handgrepen uitzoeken? Let dan hierop!

Knoppen en handgrepen zijn de finishing touch van jouw ruimte. Daarom is het zeker ook belangrijk dat je hier genoeg aandacht aan besteedt. Maar op welke punten moet je nou letten als je knoppen en handgrepen wilt uitzoeken voor jouw keukenfronten? Wij vertellen je waar je op moet letten zodat je een juiste keuze kunt maken.

Knoppen of handgrepen?

Voordat je op zoek gaat naar knoppen en handgrepen voor in jouw keuken, is het belangrijk dat je goed nadenkt wat je überhaupt wenst. Wat past er bij jouw keukenfronten? En welke stijl wil je uitstralen? Knoppen en handgrepen hebben veel invloed op de stijl van jouw keuken. Het is de afwerking van een keuken en zorgen ervoor dat je een deur, lade of kast kunt openen. Daarbij is het aan jou waar je voorkeur naar uitgaat: knoppen of handgrepen?

Materiaal

Er zijn heel veel soorten knoppen en handgrepen verkrijgbaar. Wil je graag een moderne en industriële uitstraling geven aan jouw keuken? Kies dan voor een rechte handgreep in een strakke stijl van bijvoorbeeld metaal. Liever kiezen voor een landelijke uitstraling? Dan raden we je aan om te kiezen voor een sierlijke knop of handgreep van bijvoorbeeld oudijzerkleurig Magnolia. Wil je graag een subtiele eyecatcher in jouw keuken? Dan zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft de kleur en de stijl. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Showroom

Wil je inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Breng dan een bezoekje aan één van de Kitchen4all vestigingen bij jou in de buurt. In onze showrooms vind je diverse keukenopstellingen zodat je wat inspiratie kunt opdoen. Wil je liever andere grepen of knoppen dan de voorbeeldopstelling? Met één van de keukenadviseurs kun je de mogelijkheden bespreken. Liever geen knoppen of handgrepen op jouw keuken? Het is ook mogelijk om te kiezen voor greeploze oplossingen.

3D-ontwerp

We begrijpen het dat je snel wilt weten hoe jouw nieuwe keuken eruitziet. Als dit het geval is dan hebben we goed nieuws! Middels een 3D-ontwerp maken wij jouw droomkeuken visueel. Zo kun je meteen zien hoe de knoppen of handgrepen op jouw keukenfronten staan. Klinkt goed? Maak een afspraak bij een Kitchen4all bij jou in de buurt en vind jouw droomkeuken.

doetinchem1
Knoppen
doetinchem15
Handgreep
doetinchem110
Greeploos