Trend: matzwarte keukens

Trend: matzwarte keukens

Wil je graag een matzwarte keuken kopen? Doen! Een matzwarte keuken past helemaal bij de trend van dit moment. Niet gek, want een keuken met matzwarte elementen heeft diverse voordelen en je kunt er heel veel mee variëren. Wij leggen je uit wat de voordelen zijn, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden!

Voordelen matzwarte keukens

Zit je eraan te denken om een matzwarte keuken aan te schaffen? Een goed idee, want je profiteert onder andere van deze voordelen:

  • Vingerafdrukken? Je ziet ze nauwelijks op een matzwarte keuken
  • Het past perfect bij een moderne of industriële inrichting
  • Je hebt geen last van schittering, omdat een matzwarte keuken niet weerspiegelt
  • Genoeg stylingmogelijkheden: heel veel trendy kleuren matchen prachtig bij matzwart

Mix and match

Klinkt goed, nietwaar?! Wanneer je kiest voor een matzwarte keuken is het belangrijk dat je goed nadenkt over de keukenstijl. Je kunt natuurlijk kiezen voor een keuken met heel veel matzwarte elementen, maar je kunt het ook mixen met bijvoorbeeld houten elementen. Zo geef je zelf jouw eigen touch aan jouw matzwarte keuken.

3D-ontwerp

Als je interesse hebt in het aanschaffen van een nieuwe keuken dan kun je bij Kitchen4all jouw eigen droomkeuken samenstellen. We begrijpen het dat het misschien lastig is om een keuze te maken tussen de diverse elementen. Ook is het misschien lastig om te visualiseren hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien. Daarom kun je bij ons terecht voor een gratis 3D-ontwerp op maat (t.w.v. €150). Zo zie je meteen hoe jouw ideale matzwarte keuken eruitziet in jouw ruimte. Dat wil je toch ook?!

Meer weten over matzwarte keukens?

Ben je ook op zoek naar matzwarte keukens? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder zodat je een matzwarte keuken vindt die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Maak snel een afspraak bij een Kitchen4all bij jou in de buurt.

Complete keuken ‘Black Concrete’
Complete keuken ‘Touch Black’
04-0018-quattro-zerox-ffc4fe9c
Complete keuken ‘Quattro Black’