Tips voor de perfecte bijkeuken

Tips voor de perfecte bijkeuken

Een bijkeuken is een verlengstuk van de keuken en is een functionele opberg-, voorraad- en hobby ruimte in één. Maar hoe richt je een bijkeuken in en wat is er allemaal mogelijk? De afgelopen jaren hebben we verschillende bijkeukens opgeleverd dus we weten precies de juiste indeling en mogelijkheden.

Bijkeuken oplossingen

Tegenwoordig bestaat een bijkeuken niet meer uit bij elkaar verzamelde kasten en losse onderdelen maar is het een verlengstuk van de keuken! De eisen waar een bijkeuken aan moet voldoen is voor iedereen anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. In ons brede assortiment bieden wij individuele oplossingen aan, zelfs voor de kleinste ruimtes. Er zijn veel praktische accessoires beschikbaar die een optimale indeling van de ruimte mogelijk maken. Aan werk- en opslagruimte kan je nooit genoeg hebben! Door de ruimte slim in te richten creëer je veel bergruimte, korte loopafstanden en kan je apparaten zoals de wasmachine op ergonomische werkhoogte plaatsen.

Bijkeuken ideeën

Het zijn de details die het verschil maken in een bijkeuken. Een praktisch idee: een ruimtebesparende uitklapbare droogrek! Kies slim voor een onderkast met wasmandplateaus inclusief verwijderbare manden. De hoge kast herbergt een slimme indeling om afval te scheiden. Perfect voor de kleine ruimtes: een onderkast met uittrektafel voor extra werkruimte. Door de wasmachine en droger verhoogd in te bouwen hoef er minder gebukt te worden wat beter is voor je lichaam. Kies voor hoge kasten tot aan het plafond in de bijkeuken voor extra opbergruimte. Door goed over de indeling na te denken kan je veel opbergruimte creëren.

Bijkeuken indelen

De bijkeuken is ideaal voor het opbergen van spullen die je vaak in het huishouden gebruikt maar liever niet in het zicht wil laten leggen. Denk bijvoorbeeld aan de was, recycling van afval en voorraad. Kortom, de ruimte is multifunctioneel maar hoe richt je dit nu het beste in? Door de vele opties en mogelijkheden is het inrichten van de bijkeuken echt maatwerk. Met een slim ontwerp wordt het geen straf om huishoudelijke klusjes te doen en houdt je orde en overzicht.

Persoonlijk advies bij Kitchen4all

Het vraagt een beetje creativiteit om de bijkeuken optimaal in te kunnen delen. Vind je dit lastig? Maak dan snel een afspraak bij een Kitchen4all bij jou in de buurt. Onze adviseurs maken geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp op maat (t.w.v. €150) zodat je meteen ziet hoe jouw bijkeuken wordt. Wij denken graag met je mee met praktische oplossingen die passen bij jouw wensen. Maak snel een afspraak of kom langs in een van onze vestigingen! Bekijk hier meer keukeninspiratie!

9677_M10_Touch334_D_webkast