Trend: kleurrijke keukens

Trend: kleurrijke keukens

Dol op kleur? Een trend die we tegenwoordig veel terugzien is dat men kiest voor een kleurrijke keuken. Denk bijvoorbeeld aan bordeauxrood en artic blue. Kleurrijke keukens zijn helemaal in en daarom is het de hoogste tijd om hier een blog aan te wijden. Lees mee en doe de nodige inspiratie op.

Bordeauxrood

Bordeauxrode keukens geven een warme en huiselijke uitstraling in huis. Het is geschikt voor diverse woonstijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld bordeauxrode landelijke keuken, maar ook als u op zoek bent naar een keuken in een moderne stijl dan is deze kleur geschikt. Je kunt de kleur combineren met zowel lichte als donkere combinaties, waardoor je jouw eigen touch kunt geven aan jouw keuken.

Artic Blue

Deze kleur is geïnspireerd op de Arctische gebieden. Vaak wordt er gebruikgemaakt van een witte basis wat wordt gecombineerd met Artic Blue kleurtinten. Hierdoor hebben de keukens een frisse uitstraling. Materialen als glas en chroom passen perfect bij deze keukenstijl.

Mix and match

Geef jouw eigen twist aan een kleurrijke keuken en kies voor mix and match. Zo kun je zelf bepalen wat de uitstraling wordt van jouw keuken. Maak jouw keuken af met de leukste accessoires en je creëert zo een prachtig geheel.

Meer weten over kleurrijke keukens?

Zit je er ook aan te denken om voor een kleurrijke keuken te kiezen in jouw woonruimte? Onze adviseurs staan in onze vestigingen voor je klaar en helpen je verder bij het maken van een keuze die past bij jouw smaak.

Complete keuken ‘Easytouch Rust Red’ (3)
Complete keuken ‘Touch Aqua Supermatt’ 2
Kleurrijke keukens bij Kitchen4all (1)
Kleurrijke keukens bij Kitchen4all (2)
Kleurrijke keukens bij Kitchen4all (3)