Trend: zwarte keukens met goud

Trend: zwarte keukens met goud

Wil je een luxe uitstraling creëren in jouw keuken? Een zwarte keuken met goud past helemaal bij de trend van dit moment! De combinatie goud en zwart geeft een uniek contrast waardoor een ruimte er hartstikke chique uitziet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren!

Een nieuwe uitstraling

Hoewel een aantal jaar geleden, een witte keuken helemaal in was, zien we tegenwoordig een nieuwe trend: zwarte keukens. Het voordeel aan zwarte keukens is dat deze al gauw een luxe uitstraling hebben, helemaal in combinatie met gouden elementen. Wil jij dit ook? Je kunt jouw zwarte keuken met goud op verschillende manieren inrichten.

Gouden kraan

Gouden items in een zwarte keuken zijn dé eyecatchers van de ruimte. Om die chique look te creëren is het zeker een goed idee om te kiezen voor een gouden kraan in de keuken. Daarbij zijn er wat betreft kranen ook veel mogelijkheden. Zo is een kraan met afgeronde hoeken perfect voor als je houdt van een moderne woonstijl. Liever gaan voor een robuuste look? Dan is een matte kraan met wat meer hoekige vormen perfect.

Verlichting

Met verlichting maak je de sfeer in een ruimte. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je uiteindelijke keuze. Een grote hanglamp staat prachtig boven een eetkamertafel, terwijl wat subtielere kleinere hanglampen weer prachtig staan boven een bar of aanrecht. Kies voor een gouden lamp die past bij jouw woonstijl en maak zo jouw keuken helemaal af.

Pak uit met accessoires

Het leuke aan accessoires is dat je er alle kanten mee op kan gaan en zo jouw keuken helemaal afmaakt. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige gouden klok aan de muur of een gouden fruitschaal op het aanrecht. Neem zeker ook een kijkje op Pinterest om inspiratie op te doen.

Meer inspiratie?

Wil je graag meer inspiratie bij het kiezen van zwarte keukens met goud? Wij gaan graag met je in gesprek en geven je advies op maat zodat je een prachtige zwarte keuken vindt met gouden elementen.