Welke keukenstijl past bij jou?

Welke keukenstijl past bij jou?

De één houdt van een landelijke woonstijl, terwijl de ander juist weer een liefhebber is van een moderne woonstijl. Maar hoe vind je nou eigenlijk een keukenstijl die bij jou past? Wij hebben een aantal handige tips, zodat je een keuken vindt die helemaal past bij jouw stijl en smaak.

Moderne keuken

Eén van de populairste keukenstijlen is de moderne keuken. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen, eenvoud en luxe materialen. Kleuren die je vaak terugziet komen in een moderne keuken zijn basiskleuren, zoals wit, zwart en grijs. De sfeer wordt vaak gemaakt met kleurrijke accessoires en details.

Landelijke keuken

Een landelijke keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout(look) en steen. Landelijke keukens hebben vaak een rustige uitstraling en geven een warme en huiselijke sfeer aan een ruimte. De basiskleuren zijn bruin, wit en donkergrijs.

WhatsApp Image 2020-07-30 at 16.43.41

Moderne keuken

Complete keuken Kansas Sierra Oak (4)

Landelijke keuken

Rechte keukens bij Kitchen4all (2)

Tijdloze keuken

Design keuken

Een design keuken lijkt over het algemeen op een moderne keuken, maar is nog meer voorzien van luxe elementen. Kleuren die terugkomen in de ruimte zijn voornamelijk wit en zwart. In een design keuken zie je vaak hoogglans keukenkasten terug. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van hoogwaardige kwaliteit apparatuur.

Tijdloze keuken

Het grote voordeel van een tijdloze keuken is dat het voor een hele lange tijd meegaat. Het is de perfecte basiskeuken. Neutrale kleuren, zoals grijs en wit zie je vaak terug bij deze keukenstijl. Strakke lijnen zorgen ervoor dat de keuken in één geheel blijft.

Inspiratie opdoen?

Bovenstaande stijlen zijn een aantal standaard keukenstijlen die wij aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van twee stijlen. Zo geef je jouw eigen twist aan een ruimte. Om helemaal een goed beeld te krijgen van wat je mooi vindt en juist niet, raden we je aan om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Hier vind je diverse keukenopstellingen en kun je meteen bespreken met een keukenadviseur wat jouw smaak is.

Wat is jouw keukenstijl?

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Je staat er niet alleen voor. Wij staan voor je klaar en helpen je zodat je een keuken vindt die helemaal past bij jouw stijl. Maak snel een afspraak!