4 woonvloertrends voor in de keuken

4 woonvloertrends voor in de keuken

Bij het kiezen van een nieuwe keuken is het ook belangrijk om goed te kijken naar de vloer die je in de keuken wilt leggen. Dit heeft namelijk veel invloed op de sfeer in de ruimte. Maar wat zijn nou eigenlijk de woonvloertrends van dit moment? Wij lichten de vier belangrijkste uit, zodat je hier helemaal op kunt inspelen.

Houtlook vloer

Een houtlook vloer heeft de uitstraling van een echte houten vloer, terwijl je het erg gemakkelijk is om te onderhouden. Wil je dus profiteren van de voordelen van een houten vloer? Dan biedt een houtlook vloer de perfecte oplossing. Dit type vloer geeft een warm gevoel aan de ruimte waardoor het nog fijner is om heerlijk in de keuken te zijn.

Betonlook vloer

Een robuuste uitstraling en moderne sfeer creëer je middels een industriële woonvloer. Dit kun je realiseren door te kiezen voor een betonlook vloer. Met een betonlook vloer leg je de focus op de keuken, terwijl de vloer zelf de sfeer in de keuken versterkt.

Visgraatvloer

Een visgraatvloer heeft een speels en sfeervol karakter. Deze vloer is toepasbaar bij diverse keukenstijlen. Van modern tot aan landelijk en design: een visgraatvloer is een eyecatcher wat jouw keuken helemaal afmaakt.

Scandinavische vloer

Rustige kleuren en patronen: dat is waar je de Scandinavische woonstijl aan kunt herkennen. Combineer de lichte vloer met lichte meubelen en details, wat zorgt voor een frisse look in huis. Klinkt goed, nietwaar?!

Vind jouw favoriete woonvloer

Het vinden van een woonvloer die past bij jouw keuken, dat is iets waar wij jou graag bij helpen. Omdat smaken verschillen kun je bij ons terecht voor een ruim aanbod met woonvloeren waar je uit kunt kiezen. Onze adviseurs helpen je hier graag bij, zodat je een woonvloer kiest waar jij keuken het mooist in uit komt.