Zwarte keukenapparatuur: luxe en elegant

Zwarte keukenapparatuur: luxe en elegant

De trend van dit moment? Zwart in de keuken! Door zwart in de keuken toe te passen geef je een luxe en elegante uitstraling aan een ruimte. Benieuwd hoe je dit het beste kunt toepassen? Wij geven je een aantal ideeën.

Matzwart of glanzend zwart?

Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen. Glanzend keukenapparatuur past perfect bij een moderne of een industriële woonstijl. Matzwarte apparaten komen juist weer goed tot zijn recht in een landelijk of minimalistisch interieur.

Combineren

Zwarte keukenapparatuur kun je combineren met verschillende kleuren en materialen. Wil je een ultieme luxe uitstraling realiseren? Kies dan voor een zwarte keuken in combinatie met zwart keukenapparatuur. Wil je juist wat meer contrast creëren? Dan is een witte keuken in combinatie met zwarte keukenapparatuur perfect.

Van ovens tot koelkasten

Steeds meer merken brengen hun keukenapparatuur op de markt in een zwarte kleur. Van ovens tot aan magnetrons en koelkasten: elk keukenapparaat is tegenwoordig wel verkrijgbaar in het zwart.

Kranen

Wat ook helemaal past bij de trend van dit moment? Zwarte kranen! Een zwarte kraan geeft een stoere en stijlvolle touch aan een ruimte waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt. Combineer een zwarte kraan met een compleet zwarte keuken of kies juist voor een zwarte kraan in een witte keuken. De keuze is aan jou!

 

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit?

Het aanschaffen van keukenapparatuur is een flinke investering. Daarom wil je er wel zeker van zijn dat je een juiste keuze maakt. Hoewel je natuurlijk erg goed moet letten op de specificaties van de apparaten, wil het oog ook wat. Om een goed beeld te hebben hoe zwarte apparatuur eruitziet in jouw keuken, kan je een 3D-ontwerp op maat laten maken. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Wel zo fijn!