&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

U-keukens

Een U-keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatieve grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijde van de U-keuken wordt vaak gebruik als eethoek of als bar. Er zijn ook u-keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan, waardoor de beschikbare keukenruimte maximaal wordt benut. Kitchen4all heeft een mooie collectie U-keukens die opmaat worden gemaakt op basis van je wensen en budget. Ontdek alle mogelijkheden in één van onze vestigingen!

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

U-keuken met kastenwand

Een kastenwand in een U-keuken is populairder dan ooit. En dat is niet zo gek. Deze moderne keukenoplossing heeft veel opbergruimte en oogt rustig.  Een kastenwand past in bijna elke U-keuken. Dat komt ook omdat je de wandkast zo breed kunt maken als je zelf wilt: 2, 3 of 4 of zelfs meer hoge kasten naast elkaar. Houd in dat geval wel rekening met de zogenaamde keukendriehoek van koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze 3 elementen plaatst je het beste zo dicht mogelijk bij elkaar. Dat werkt prettig en veilig.

839_riva
U-keukens

Opgeleverde U-keukens

Groot werkblad

Omdat op de U-keuken een groot werkblad aanwezig is, kan je profiteren van veel werkruimte. Je kunt met gemak een mooi koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, fruitschaal en een dubbele wasbak kwijt.  En dan nog heb je voldoende werkblad ruimte over voor bijvoorbeeld deeg te kneden en/of je uitgebreide avond eten op voor te bereiden voor de gezellige avond met je vrienden. Kortom ideaal zo'n U-keuken met groot werkblad.

Opgeleverde U-keukenAmerongen

Deze landelijke houtlook U-keuken in Amerongen is opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. Ze hebben gekozen voor een robuuste houtlook U-keuken. De Structura keuken is van Nobilia en de fronten zijn in de kleur Decor eiken.

Opgeleverde U-keuken familie van Houten

Deze tijdloze u-keuken laat zien hoe optimaal een ruimte kan worden benut. De ultra hoogglans Alpine witte U-keuken heeft een moderne uitstraling die helemaal past bij deze tijd.

Opgeleverde U-keukenfamilie Mulder

Deze moderne U-keuken is net opgeleverd en moet nog worden aangekleed, maar ziet er nu al prachtig uit! De greeploze keuken beschikt over LED verlichting in de greeplijst wat zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimte.

U-keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw u-keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel U-keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw U-keuken past. Elke u- keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je U-keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe U-keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe U-keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

U-keuken bij Kitchen4all (2) rechthoek
11342_18_StoneArt304_R1_B702619

Hoe ziet jouw ideale U-keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor jouw ideale u-keuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en verschillende opties voor U-keukens. Benieuwd hoe jouw favoriete U- keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete U-keukens op de website.

Ik koop mijn U-keuken bij de specialist

De beste inspiratie voor jouw nieuwe U-keuken zie je door deze met eigen ogen te bekijken in onze showrooms. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat je een goed gevoel krijgt wat je terug wilt zien in jouw toekomstige U-keuken. Breng dus snel een bezoek aan onze winkesl om dit te ervaren. Onze specialisten staan klaar voor een passend advies.

Gratis adviesafspraak
01-0031-zerox-64d2e5ab
9,7