• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

U keuken

U keuken kopen? Dat doet u bij Kitchen4all. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens. Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Zo zijn er meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Met name in grotere ruimtes kan er creatief met de opstelling worden omgegaan. Zo is het mogelijk om één van de zijdes los in de ruimte te zetten. In een wat kleinere ruimte is de traditionele opzet van een U-keuken het meest voor de hand liggend. In dat geval staan alle zijden tegen een muur, waardoor er voldoende ruimte overblijft. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom om ons aanbod van deze keukens te bewonderen en inspiratie op te doen. De mooiste U keuken van de hoogste kwaliteit koopt u bij de specialist.

U keuken kopen bij Kitchen4all

Iedere keuken met een U-vorm kan in elke gewenste stijl worden uitgevoerd. Denkt u hierbij aan een zeer luxe variant tot een keuken met een warme uitstraling. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een design of landelijke U keuken, bij Kitchen4all stelt u uw droomkeuken samen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showrooms om inspiratie op te doen. Daar vindt u namelijk een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. De ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken. Door eerlijk advies en een professioneel 3D ontwerp zullen zij uw keuken met U-vorm tot stand laten komen. Uiteraard leveren en plaatsen onze professionals deze bij u thuis.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse U keukens. Lees hier uw voordelen:

Ik koop mijn U keuken bij de specialist

De beste inspiratie voor uw nieuwe U keuken vindt u door deze met eigen ogen te bekijken in onze showrooms. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom om dit te ervaren. Onze specialisten staan klaar voor een passend advies.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7