• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Vaatwassers

Vaatwassers zijn tegenwoordig ruim, stil in gebruik en door innovatieve ontwikkelingen verbruiken ze ook nog eens minder energie en water als bij de traditionele handafwas. Er zijn maar weinig mensen die nog met de hand de afwas doen. Bij het uitzoeken van een vaatwasser moet je goed nadenken wat je belangrijk vind.  Het is slim om je voor aankoop van een vaatwasser goed te oriënteren, elk merk en type heeft andere eigenschappen. Bij Kitchen4all vind je diverse opstellingen en kan je kiezen tussen de beste vaatwassers tegen een scherpe prijs. Kom naar de showroom en laat je inspireren!

vrijstaande vaatwassers_website

Onze merken

Energieverbruik

Een vaatwassen bespaart je een hoop tijd. Alleen verbruikte een vaatwasser gemiddeld per wasbeurt 2 keer meer energie dan een handwas. Wil je graag rekening houden met het milieu let dan goed op het energielabel. Elk merk en type heeft andere opties voor programma’s en in te stellen temperaturen. Een goedkopere vaatwasser is vaak wat minder zuinig dan een duurdere. Let erop dat de machine altijd vol is als je hem aanzet en gebruik het eco programma. Dit duurt vaak wat langer maar door de lage waterverbruik en temperatuur is er minder energie nodig.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Tips om op te letten bij de aanschaf van een vaatwasser

Als je een keuken dicht bij de woonkamer is of je hebt een leefkeuken is het verstandig extra op het geluidsniveau van de vaatwasser te letten. Hier kan veel verschil in zitten. Wat moet de inhoud van de vaatwasser zijn? Afhankelijk van je gezinssamenstelling is het aan te raden om op de capaciteit van de vaatwasser te letten. Dit wordt aangeduid in een aantal couverts, dus een bord met bestek per persoon. Een gemiddelde vaatwasser heeft 14 couverts. Heb je extra aandacht voor je lichaamshouding? Vaak worden vaatwassers op de grond geplaatst waarbij je flink moet bukken om de onderste lade in en uit te pakken. Tegenwoordig zijn er ook vaatwasmachines die probleemloos op ooghoogte ingebouwd kunnen worden. Hier kan je rekening mee houden bij het inrichting van je toekomstige keuken. Met deze en nog veel praktische punten denken onze adviseurs graag met je mee!

Soorten vaatwassers

Waar je vroeger veel vrijstaande vaatwassers tegen kwam, zijn de meeste vaatwasser nu ingebouwd. Een ingebouwde vaatwasser heeft een keukenfront, waardoor deze mooi wordt opgenomen in de keukenruimte. Bij een keuken met lades wordt bij een ingebouwde vaatwasser een speciaal frontje gebruikt waarbij het lijkt of de lades doorlopen. Dit is bij elke keuken maatwerk en zelf te bepalen. Doordat de bediening ook aan de binnenzijde is geplaatst is niets waaraan je kan zien waar de vaatwasser staat. op de uitstraling van de keuken.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze vaatwassers?

9,7