&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Vaatwassers

Vaatwassers zijn tegenwoordig ruim, stil in gebruik en door innovatieve ontwikkelingen verbruiken ze ook nog eens minder energie en water als bij de traditionele handafwas. Er zijn maar weinig mensen die nog met de hand de afwas doen. Bij het uitzoeken van een vaatwasser moet je goed nadenken wat je belangrijk vind.  Het is slim om je voor aankoop van een vaatwasser goed te oriënteren, elk merk en type heeft andere eigenschappen. Bij Kitchen4all vind je diverse opstellingen en kan je kiezen tussen de beste vaatwassers tegen een scherpe prijs. Kom naar de showroom en laat je inspireren!

vrijstaande vaatwassers_website

Onze merken

Energieverbruik

Een vaatwassen bespaart je een hoop tijd. Alleen verbruikte een vaatwasser gemiddeld per wasbeurt 2 keer meer energie dan een handwas. Wil je graag rekening houden met het milieu let dan goed op het energielabel. Elk merk en type heeft andere opties voor programma’s en in te stellen temperaturen. Een goedkopere vaatwasser is vaak wat minder zuinig dan een duurdere. Let erop dat de machine altijd vol is als je hem aanzet en gebruik het eco programma. Dit duurt vaak wat langer maar door de lage waterverbruik en temperatuur is er minder energie nodig.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Tips om op te letten bij de aanschaf van een vaatwasser

Als je een keuken dicht bij de woonkamer is of je hebt een leefkeuken is het verstandig extra op het geluidsniveau van de vaatwasser te letten. Hier kan veel verschil in zitten. Wat moet de inhoud van de vaatwasser zijn? Afhankelijk van je gezinssamenstelling is het aan te raden om op de capaciteit van de vaatwasser te letten. Dit wordt aangeduid in een aantal couverts, dus een bord met bestek per persoon. Een gemiddelde vaatwasser heeft 14 couverts. Heb je extra aandacht voor je lichaamshouding? Vaak worden vaatwassers op de grond geplaatst waarbij je flink moet bukken om de onderste lade in en uit te pakken. Tegenwoordig zijn er ook vaatwasmachines die probleemloos op ooghoogte ingebouwd kunnen worden. Hier kan je rekening mee houden bij het inrichting van je toekomstige keuken. Met deze en nog veel praktische punten denken onze adviseurs graag met je mee!

Vrijstaand of inbouw?
Waar je vroeger veel vrijstaande vaatwassers tegen kwam, zijn de meeste vaatwasser nu ingebouwd. Een ingebouwde vaatwasser heeft een keukenfront, waardoor deze mooi wordt opgenomen in de keukenruimte. Bij een keuken met lades wordt bij een ingebouwde vaatwasser een speciaal frontje gebruikt waarbij het lijkt of de lades doorlopen. Een vrijstaande vaatwasser is iets voordeliger dan een inbouw vaatwasser. Bij de inbouwvaatwasser is de toetsbediening aan de binnenzijde geplaatst, waardoor de machine volledig uit zicht is in de keuken.

Programma’s en temperaturen
Afhankelijk van welk merk en type je de vaatwasser nodig hebt, zijn de programma’s en afwastemparaturen in meerdere opties te verkijgen.. Je hebt programma waarbij de was snel gaat of eco-programma als je extra zuinig wilt zijn en de afwas niet echt vuil is. Het is natuurlijk anders als de borden, glazen en bestek aangekoekt zijn, dan moet je kiezen voor een krachtig programma waarbij de temperaturen nodig zijn van 70 graden.

Vaatwasser en geluidsniveau
Naast dat de moderne vaatwassers zuinig zijn, neemt door nieuwe technieken het geluidsniveau af. Het is dus goed om te weten dat je een vaatwassers met een laag geluidsniveau koopt als de keuken direct aan de woonkamer verbonden is of als je een woonkeuken heb. Het is vervelend als je bezoek hebt of een mooie film kijkt en je hoort steeds de vaatwasser werken. Inmiddels zijn er vaatwassers te verkrijgen die onder de 43db produceren en dat hoor je vrijwel niet in een normale thuissituatie.

Vaatwassers en aantal couverts
Met hoeveel mensen woon je thuis of heb je vaak bezoekers die komen eten? Het is aan te raden om goed te kijken welke capaciteit de vaatwasser heeft. Dit wordt ook wel aangeduid als aantal couverts, dus een bord, vork, lepel en mes voor één persoon. Een gemiddelde vaatwasser heeft 14 couverts. In de vaatwasser kan steeds meer couverts door slimme benutting van de plintruimte en de hoogte van de aanrechtblad.

Soorten vaatwassers

Waar je vroeger veel vrijstaande vaatwassers tegen kwam, zijn de meeste vaatwasser nu ingebouwd. Een ingebouwde vaatwasser heeft een keukenfront, waardoor deze mooi wordt opgenomen in de keukenruimte. Bij een keuken met lades wordt bij een ingebouwde vaatwasser een speciaal frontje gebruikt waarbij het lijkt of de lades doorlopen. Dit is bij elke keuken maatwerk en zelf te bepalen. Doordat de bediening ook aan de binnenzijde is geplaatst is niets waaraan je kan zien waar de vaatwasser staat. op de uitstraling van de keuken.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze vaatwassers?

9,7