&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all Dronten

Kitchen4all Dronten - maakt droomkeukens betaalbaar

Een keuken kopen in Dronten? Kitchen4all heeft een prachtig aanbod aan complete keukens, keukenapparatuur en accessoires van de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs.

In onze showroom in Dronten laten we je graag alle mogelijkheden zien. Genoeg inspiratie! We hebben namelijk alles voor moderne, tijdloze, betonlook, design en landelijke keukens. Shop je jouw keuken op budget? We hebben ook goedkope en budget keukens.

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Albert, Matthijs en Sanne staan voor je klaar!

Albert van Asselt

Adviseur & eigenaar

Matthijs Wentink

Adviseur

Sanne van Asselt

Gastvrouw

Maak een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ
    *Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Keuken kopen bij Kitchen4all Dronten

Kitchen4all heeft uitsluitend ervaren medewerkers in dienst die over voldoende kennis bezitten om jou je droomkeuken te bezorgen. Met een luisterend oor (en natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee) proberen ze erachter te komen waar jij naar op zoek bent en hoe ze jou daar vervolgens het beste bij kunnen helpen. Kom dus gerust langs in onze veelzijdige showroom in Dronten voor de mooiste keukens!

Vakkundige montage

Het monteren van een keuken is niet iedereen zijn favoriete bezigheid. Of dat je het simpelweg gewoon te veel gedoe kan vinden. Indien gewenst, kunnen wij dan ook de montage voor je regelen. We werken uitsluitend samen met vakkundige monteurs. Scheelt jou weer een hoop zorgen! Mocht je het liever zelf willen doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vergis je alleen niet: een keuken installeren in een kundig en tijdrovend werk.

 

Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-

Wij bieden, ondanks de voordelige keukens, nog steeds de beste service aan. Onze deskundige adviseurs staan namelijk altijd voor je klaar om je vrijblijvend en persoonlijk advies te geven. Wij maken een gratis en realistisch 3D ontwerp (t.w.v. € 150,-) op basis van jou wensen en budget. Zodra je het eens bent met het 3D ontwerp en de bijbehorende offerte, zorgen wij dat de producten bij jou thuis geleverd worden. En dit op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt! Ook bieden wij dus standaard 5 jaar garantie aan op al onze producten.

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een succesvolle franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. Wij willen betaalbare keukens van oerdegelijke Duitse kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Bij ons vind je alles onder één dak, wat zowel geldt voor producten als service. Wij zijn er voor je van A tot Z en begeleiden je gedurende het hele proces. Dus… bezoek ons in vestiging Dronten of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Tot snel!

Recent opgeleverde keukens door Kitchen4all

Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel. Kijk snel verder!

Opgeleverde keuken Ulft

Samen met Kitchen4All Doetinchem heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad vormt een mooi contrast bij de rest van de keuken.

9,7