&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all Genemuiden

Persoonlijk advies, zoals het hoort!

Onze adviseurs helpen je graag met je nieuwe droomkeuken. Geheel vrijblijvend bespreken ze wat de mogelijkheden en wensen zijn. Er wordt zelfs een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Gerhard en Emmelien staan voor je klaar.

Gerhard Koster

Adviseur

Emmelien Konterman

Adviseur

Maak een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ
    *Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Keuken kopen bij Kitchen4all Genemuiden

Voor het kopen van een nieuwe keuken zit je bij Kitchen4all Genemuiden helemaal aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers beschikken over voldoende kennis om jou je droomkeuken te bezorgen. Door de juiste vragen te stellen kunnen zij jouw wensen in kaart brengen en weten zij dit te vertalen naar een gratis 3D-ontwerp (t.w.v. €150). Kom dus gerust langs in onze veelzijdige showroom in Genemuiden voor de mooiste keukens!

Vakkundige montage

Wanneer je een nieuwe keuken koopt dan wil je hier natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier van beleven. Naast dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteit materialen, is het ook belangrijk dat de montage van de keuken op een zo’n professioneel mogelijke manier plaatsvindt. Indien gewenst kunnen wij de montage voor je regelen. Wij werken uitsluitend samen met vakmensen die al heel veel keukens hebben geplaatst en dus precies weten wat ze moeten doen. Wil je liever zelf jouw keuken plaatsen? Dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Let er wel op: het is een tijdrovend en kundig klusje, dus onderschat het niet.

De beste service

Bij Kitchen4all Genemuiden staat het verlenen van hoogwaardige service voorop. Onze adviseurs begeleiden je het gehele proces en geven je persoonlijk advies op maat. Gedurende het traject heb je altijd één vast aanspreekpunt die je helpt bij de zoektocht naar jouw droomkeuken. Heb je eenmaal een goed beeld van wat je precies wenst? Middels een 3D-ontwerp krijg je eenvoudig te zien wat je kunt verwachten. Uiteraard wordt er ook meteen een offerte opgesteld, zodat je ook meteen weet met welke kosten je rekening moet houden.

Levering

Ben je het eens met de offerte en het 3D-ontwerp? Wij zorgen dan dat de producten bij jou thuis worden geleverd op een dag wanneer dit jou uitkomt. Uiteraard doen we dit in samenspraak met jou, zodat dit wordt gedaan op een dag en tijdstip wanneer dit jou uitkomt. Daarnaast geldt dat we standaard 5 jaar garantie bieden op onze keukens.

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7