&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all Harderwijk

Winkelbezoek weer mogelijk! Plan nu een afspraak!

Wij maken droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Persoonlijk advies, zoals het hoort!

Onze adviseurs helpen je hier graag met je nieuwe droomkeuken. Geheel vrijblijvend bespreken ze wat de mogelijkheden en wensen zijn. Er wordt zelfs een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Eric en Alexander staan voor je klaar!
Eric Kroon

Adviseur & eigenaar

Alexander Kolthoorn

Adviseur

Maak een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ
    *Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Keuken kopen bij Kitchen4all Harderwijk

De zoektocht naar een keuken die past bij jouw wensen en eisen is niet gemakkelijk. Dat weten we bij Kitchen4all maar al te goed. Daarom staan onze specialisten van Kitchen4all Harderwijk graag voor je klaar om je te helpen met het kopen van een keuken die matcht bij jouw wensen en eisen. Het vinden van een nieuwe keuken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wil je ook graag een nieuwe keuken kopen in Harderwijk of omgeving? Breng dan een bezoekje aan Kitchen4all Harderwijk. Maak direct online een afspraak met één van onze adviseurs. De koffie staat klaar.

Vind jouw droomkeuken bij Kitchen4all Harderwijk

Als je op zoek gaat naar een droomkeuken bij Kitchen4all Beuningen dan zul je al gauw zien dat er heel veel soorten keukens zijn. We hebben namelijk alles voor moderne, tijdloze, design en landelijke keukens. Shop je jouw keuken op budget? Ook voor goedkope en budget keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Daarbij hoef je niet te denken dat de kwaliteit minder is. Integendeel zelfs. Ongeacht voor welke keuken of welk product je gaat, bij Kitchen4all kun je altijd profiteren van goede kwaliteit. We bieden zelfs standaard 5 jaar garantie op je aankoop. We verkopen uitsluitend hoogwaardige en kwalitatieve producten van bekende A-merken. Denk bijvoorbeeld aan Siemens, ATAG, ETNA, NEFF, Quooker, Nobilia, Reginox, Pelgrim en Schmidt.

Laat je inspireren

In onze showroom in Beuningen kan  je ontzettend veel inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken. Laat je inspireren en bekijk diverse opstellingen. Van landelijk tot aan modern: er is altijd wel een oplossing die past bij jouw smaak en je budget. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Kitchen4all alleen ervaren medewerkers in dienst die over de juiste kennis beschikken om jouw droomkeuken te realiseren. Onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren onze adviseurs naar je en helpen ze je bij het vinden van een keuken die helemaal past bij jouw smaak en budget. Zodra je eruit ben wat je wilt hebben, visualiseren ze het idee naar een gratis 3D-ontwerp. Zo heb je een beter beeld bij je nieuwe keuken.

Een complete service

Wij bieden een complete service van A tot Z. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot aan het moment dat de keuken bij je is geplaatst. Gedurende het hele proces zorgen wij voor de begeleiding. Zo sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd op ons bouwen. Ben je het eens met het ontwerp en de bijbehorende offerte? Wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken wordt geleverd op een dag en een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Daarbij is het zelfs mogelijk om jouw keuken te monteren. Wij werken enkel samen met ervaren en professionele monteurs die precies weten hoe ze jouw keuken zo goed mogelijk kunnen monteren.

9,7