Kitchen4all Zevenaar

Vanaf 14 december geopend!

Advies op afstand? Whatsapp ons!06-28553564

Wij maken droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Advies bij je thuis, wij komen bij je langs!

Onze adviseurs komen graag bij je thuis om de keuken op te meten en geheel vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Na het opmeten wordt er een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk. Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, ten alle tijden, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Simon staat voor je klaar.
Simon Kappelle

Adviseur & bedrijfsleider

Gratis digitale afspraak of thuisadvies?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Keukeninspiratie in Zevenaar

Op zoek naar een keuken in Zevenaar en zoek je inspiratie? Kitchen4all Zevenaar heet je van harte welkom. Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren. Stel jouw droomkeuken samen met hulp van één van onze adviseurs. Wij hebben topkeukens voor hele scherpe prijzen. Laat je verrassen door alle opties die je in de showroom kan bekijken.

Keuken in Zevenaar kopen?

Wil je ook een keuken in Zevenaar kopen? Het grote voordeel van Kitchen4all Zevenaar is dat er dagelijks vakkundige adviseurs voor je klaarstaan die graag met je meedenken. Deel jouw wensen met de adviseurs en zij maken een gratis 3D-ontwerp voor jou. Zo weet je precies wat je wat je kunt verwachten. Naast het ontwerp kunnen wij de keuken ook plaatsen door vakmensen. Zo weet je zeker dat jouw keuken op een juiste manier wordt geïnstalleerd.

Een keuken voor elk budget

Voor elk budget hebben wij wel een geschikte keukenoplossing. Er is veel keus tussen materialen en merken zodat er altijd iets passends tussen zit. Waar je ook voor kiest: je betaald sowieso nooit de hoofdprijs. Zo kun je dus voor een relatief lage prijs een prachtige keuken samenstellen in jouw favoriete stijl. Benieuwd met welke kosten voor een nieuwe keuken je rekening moet houden? Kom eens langs en laat een offerte op maat maken.

Trends

Wij houden de trends in de gaten en daarom vind je bij ons de mooiste keukens en producten. Natuurlijk weten we dat smaken verschillen en daarom hebben we voor diverse smaken wel een geschikte oplossing. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en vind jouw keuken in Zevenaar. Onze adviseurs nemen alle tijd voor jou, zodat jij zeker weet dat je de juiste keuzes kan maken. Wil je meer weten over het kopen van een keuken in Zevenaar? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

9,7