• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Vloertegels

Kitchen4all heeft een ontzettend groot assortiment aan woonvloeren, waaronder vloertegels (plavuizen). Naast dat tegels altijd voor de beste prijs gaan, er strak uit zien, zijn ze ook nog eens slijtvast, makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Overigens zijn onze vloertegels ook prima te combineren met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten!

Uitstraling

Tegels zijn ontzettend belangrijk voor de algehele uitstraling van je keuken en bestaan daarom ook in verschillende maten, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Zo kan jij je keuken helemaal eigen maken! Kitchen4all heeft overigens altijd wel wat je wil. Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine tegel, een vierkante of langwerpige tegel, een vloer- of wandtegel.

Wanneer je voor een strakke uitstraling wilt gaan kun je het beste voor gerectificeerde tegels gaan. Hierbij zijn de randen van de tegels, na het bakproces, nog extra bijgewerkt. Daardoor kun je ze nu ontzettend strak op elkaar leggen. Maar… we hebben nog ook nog verschillende stijlen tegels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mozaïek, houtlook, betonlook, natuursteen en decoratieve tegels. Ook leuk om te weten: sommige van onze tegels zijn ook geschikt voor buiten! Zo kun je je tuin dus omtoveren in een verlengstuk van je huis. Wat je dus ook wilt voor jouw keuken, Kitchen4all heeft het!

Call to action
Man aan het schrijven

KITCHEN4ALL; DÉ KEUKENSPECIALIST MET INTERNETPRIJZEN

Man aan het schrijven
Vloertegels van Kitchen4all

Vloertegels kunnen ontzettend duur zijn. Onnodig vinden wij… bij ons koop je dan ook uitsluitend tegels voor scherpe internetprijzen, waaronder tegels van vtwonen, JOS. tegels en Flaviker! Wij hebben een ruim assortiment in verschillende stijlen zoals bijvoorbeeld hout- of betonlook, maar ook decoratieve tegels. Waar je dus ook naar op zoek bent, Kitchen4all heeft het!

Niets is te gek!

Bij Kitchen4all is niets te gek! Dit betekent dus ook dat je tegels kunt combineren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mix van grote en kleine tegels, of misschien zelfs wel een mix van verschillende kleuren tegels.

Hulp nodig?

Zoals je misschien ondertussen wel begrijpt, is het belangrijk om research te doen naar welke tegel het best bij jouw keuken past. Kom je er zelf niet uit? Dan helpen onze adviseurs in onze showrooms je graag! Maar hier direct een afspraak zodat je zeker weet dat ze alle tijd voor jou hebben. Zij zullen je dan ook adviseren over verschillende tegels. Een grote tegel maakt de ruimte optisch groter, een kleine tegel laat de keuken er weer eleganter uit zien. Ook de afwerking is belangrijk. Gladdere tegels glanzen meer, maar op ruwere tegels heb je weer meer grip. Dit zijn allemaal dingen waar je over na moet denken voordat je je nieuwe tegel besteld en waar onze medewerkers je goed bij kunnen helpen.

Twijfel je nog of een tegelvloer wat voor jou is? Neem dan ook nog even een kijkje bij onze PVC-vloeren of vergelijk beiden bij Woonvloeren.

Call to action

Ruimte voor foto’s en/of teksten in kolommen

Keuken Kitchen4all
Keukengerei
content-5
9,7