&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Werkwijze

Kitchen4all begeleidt je altijd van A tot Z bij de realisatie van jouw droomkeuken. Dit doen wij in 4 stappen.

Stap 1 – Deskundig advies

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, moeten we precies weten hoe of wat jij wilt. Dit betekent dan ook dat onze deskundige adviseurs je graag een luisterend oor bieden. Dit gebeurt natuurlijk onder het genot van een kop thee of koffie. We bespreken jouw specifieke wensen en voorkeuren en ontwikkelen zo een globaal beeld van je nieuwe keuken of keukenvloer. Vervolgens ga je samen met de jouw adviseur de showroom in waar je inspiratie opdoet en producten uit kan zoeken. Iets moois gezien maar staat het niet in onze showroom? Wij bestellen het voor je.

Stap 2 – Gratis 3D ontwerp

Zodra alle producten zijn uitgezocht, is het ontwerp van je nieuwe keuken klaar. Aangezien we begrijpen dat het nogal moeilijk is om een goede voorstelling te maken van het uiteindelijke resultaat, maken we een 3D ontwerp voor je. Gratis! Het 3D ontwerp dient later tevens als leidraad voor de monteurs.

Zodra je akkoord hebt gegeven voor het 3D ontwerp en de offerte, is het tijd voor de volgende beslissing. Wil je je keuken zelf monteren, of laat je dit liever doen door professionele vakmensen? Als je kiest voor montage door onze monteurs, wordt er in overleg met jou een afspraak gepland bij jou thuis met de monteur. Deze komt de situatie opnemen en controleert of alle maten kloppen. Zo komen zowel jij als hij/zij niet voor nare verassingen te staan. Doe je de montage liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Houdt er echt wel rekening mee dat dit een kundig werk is en veel tijd kan kosten. Meer lezen over garantie op producten bij eigen montage lees je hier.

Afspraak maken

COMPLETE ONTZORGING

Monteur
Stap 3 – Gratis bezorging

Het is zover! Je bent door de stap van het 3D ontwerp en de offerte heen. Dat betekent dat het nu tijd is voor de bezorging van de door jou uitgekozen producten. Samen met Kitchen4all spreek je het moment van bezorging af op de dag en het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Over de kosten hoef je je ook geen zorgen te maken. Onze bezorging is namelijk altijd gratis, hoe klein of groot je bestelling ook is! Doe je de montage zelf? Dan is dit voor jou de laatste stap. Gefeliciteerd met je aankoop. Wij wensen je veel plezier ermee en zouden het leuk vinden om een foto te ontvangen van het eindresultaat!

Stap 4 – Professionele montage

Als je ervoor kiest om de montage door Kitchen4all te laten regelen, kies je voor de zekerheid van goede installatie. Wij werken namelijk alleen samen met ervaren, erkende en professionele monteurs.

Nou… daar staat hij dan… je nieuwe keuken. We zouden het ontzettend leuk vinden om een foto te ontvangen van het eindresultaat. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Afspraak maken
9,7