Woonvloeren

Een woonvloer is erg belangrijk voor de ambiance en stijl van het huis. Het is dan ook vaak het eerste waar je naar kijkt als je jouw huis in gaat richten. Daarna zoek je pas de passende inrichting erbij! En aangezien je er ook nog eens elke dag overheen loopt, is de juiste keuze van woonvloer van groot belang. Bij Kitchen4all hebben we dan ook het grootste assortiment vloeren van Nederland. En welke vloer je ook kiest, bij ons krijg je gegarandeerd de beste prijs!

Bijna al onze vloeren zijn geschikt voor de woonkamer, badkamer, toilet, keuken, kantoor en slaapkamer. Woonvloeren zijn overigens leverbaar in allerlei stijlen: van tijdloos tot modern, van antiek naar industrieel. En dan kan je ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Zo is er voor iedere ruimte wel een geschikte vloer.

Tegels en vloeren onder één dak

Wanneer mensen kiezen voor een woonvloer, kiezen ze steeds vaker voor een tegel- of PVC-vloer. Kitchen4all heeft het grootste assortiment woonvloeren van Nederland en is een van de weinige winkels die zowel tegels als PVC-vloeren verkoopt. Je hoeft dus niet naar én een aparte tegelzaak én een aparte vloerenzaak hoeft. Ideaal! Zo kun je namelijk al je favoriete opties direct naast elkaar leggen en goed vergelijken.

Maak nu een afspraak
Woonvloer Kitchen4all

GROOTSTE ASSORTIMENT VAN NEDERLAND

Man aan het schrijven

Waarom kiezen voor tegels?

De associatie bij tegels is vaak koud, kaal en kil. Niets is minder waar! Tegels zijn namelijk in zoveel maten, vormen, kleuren en afwerkingen te verkrijgen, dat ze juist bijdragen aan de sfeer van je huis. Kies bijvoorbeeld voor een warme houtlook tegel, een decoratieve Portugese tegels of een prachtig grote betonlook tegel. En dat zijn nog maar een paar mogelijkheden die je kunt kiezen uit ons assortiment met merken zoals vtwonen, JOS. tegels en Flaviker!

Overigens zijn tegels heel praktisch. Het materiaal kan namelijk flink wat hebben en de tegels zijn, dankzij hun vlakke oppervlakte, erg goed schoon te houden.

Waarom kiezen voor een PVC-vloer?

De polyvinylchloride-vloeren van Kitchen4all worden geleverd door Therdex, dé marktleider in PVC-vloeren. Therdex maakt hyperrealistische houtlook vloeren met nerven en knoesten en een voelbare houtstructuur. Elke houtlook PVC-vloer ziet er uit als een verweerd en doorleefd stuk hout.

Naast dat onze PVC-vloeren er prachtig uitzien, zijn ze ook nog eens heel handig. Er zijn namelijk veel voorbeelden aan verbonden:

  • Zeer natuurgetrouwe houtbenadering
  • Milieuvriendelijk (bio weekmakers, ftalaatvrij)
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Vochtbestendig (dus toepasbaar in vochtige ruimte)
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Geen streepvorming
  • Weinig contactgeluid (geluiddempend)
  • Harde, matte PU-beschermlaag

Als je kiest voor een PVC-vloer kies je dus voor een mooie, duurzame en praktische woonvloer.

Maak nu een afspraak

Inspiratie nodig?

9,6