Showroomkeuken luxe

Showroomkeukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Showroomkeukens bieden dé oplossing wanneer je op zoek bent naar een goedkope complete keuken die ook nog eens snel te plaatsen is. Deze keukens staan namelijk opgesteld in de winkel, maar worden vervangen voor de nieuwe collectie. Daardoor zijn deze keukens ook sneller te leveren en te monteren. We laten je in onze keukenwinkels graag ons ruime assortiment zien en voorzien je van een passend advies.

 • Locatie
  • Alle locaties
  • Almere
  • Genemuiden
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 7.000,- € 11.999,-

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

Wat is een showroomkeuken?

Een showroomkeuken is dus een keuken die opgesteld staat in de winkel ter inspiratie. Eens in de zoveel tijd worden deze keukens vervangen voor het nieuwe assortiment. De showroomkeuken wordt dan verkocht. De keukens verkeren altijd in uitstekende staat en zijn in veel gevallen ook nog eens voorzien van top apparatuur. Omdat de keukens in de winkel hebben gestaan, betaal je er minder voor dan de originele prijs. Win-win dus!

Retro showroomkeuken

Onze showroomkeukens

Ben je op zoek naar een showroomkeuken? Omdat we ons assortiment altijd up-to-date willen houden en onze keukens willen voorzien van de laatste trends, worden de showroomkeukens regelmatig vervangen. Hieronder vind je alle beschikbare showroomkeukens. Deze keukens bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit als al onze andere keukens, maar hebben als voordeel dat ze een stukje voordeliger zijn. Heb je een keuken gezien die perfect in jouw ruimte zou passen? Neem dan contact op met de betreffende winkel om een afspraak te maken.

Houtlook showroomkeuken
Zwarte showroomkeuken
Landelijke showroomkeuken
Showroomkeuken

Kleuren en materialen showroomkeuken

Showroomkeukens zijn er in alle kleuren en materialen. Wel ben je natuurlijk afhankelijk van de keukens die vervangen worden. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een witte hoogglans keuken met een houtlook werkblad en rvs-accenten. Of om een hele trendy zwarte keuken met een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. De keukenopstellingen in onze winkels worden natuurlijk voorzien van de laatste trends. Dat de showroomkeukens vervangen worden, betekend nog niet dat ze verouderd zijn. Showroomkeukens zijn daardoor vaak ook voorzien van nieuwe kleuren en materialen.

Keukenstijlen showroomkeuken

Een showroomkeuken kan ook allerlei keukenstijlen hebben. In onze winkels willen we namelijk zo'n ruim mogelijk assortiment aan verschillende keukenstijlen, kleuren en materialen bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld landelijke, moderne, tijdloze en designs keukens. De kans is dus groot dat er een showroomkeuken is die bij jouw stijl en wensen past. Omdat het aanbod sterk wisselt per winkel, adviseren we om vooraf contact op te nemen met de winkel. Zij kunnen je informeren over welke showroomkeukens zij op dit moment aanbieden.

Bekijk de opgeleverde keukens van onze klanten

Doe inspiratie op

Jouw nieuwe keuken

Je kunt bij Kitchen4All zowel voor complete showroomkeukens terecht, maar ook om zelf een complete keuken samenstellen. Ons assortiment bestaat zowel uit bekende A-merken als huismerken, welke allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit bieden. Zo weten we zeker dat we voor iedere stijl en budget een keuken aanbieden. In onze winkels helpen onze adviseurs je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Ze brengen tijdens een korte kennismaking jouw wensen in kaart en maken samen met jou een rondje door de winkel om jouw keuken samen te stellen.

Complete ontzorging

Of je nu op zoek bent naar een maatwerk keuken of kiest voor een showroomkeuken, bij Kitchen4All zijn we er om je te ontzorgen. We voorzien je natuurlijk van advies en maken een gratis 3D-ontwerp voor je. Zo weet je dus precies hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien en of deze helemaal aan je wensen voldoet. Zou je graag wat willen aanpassen? Dan is dat geen probleem! Ook na de aankoop van de keuken kun je op ons rekenen. De keuken wordt bij je thuis bezorgd en ook de montage kunnen we voor je verzorgen. We werken samen met ervaren monteurs met jarenlange ervaring. Zij monteren de keuken tot in de laatste puntjes voor je. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken en kan gaan genieten van je nieuwe keuken.

Persoonlijk advies showroomkeuken

Bij de aankoop van een showroomkeuken moet je op verschillende zaken letten. Naar welke kleur en stijl ben je op zoek? Welke materialen passen bij jou wensen? Onze ervaren keukenadviseurs helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D-ontwerp of te bekijken of er een showroomkeuken is die bij je past. We nemen alle tijd voor je om je te voorzien van een eerlijk en deskundig keukenadvies. Plan snel een vrijblijvende afspraak in bij een keukenwinkel bij jou in de buurt.

Luxe showroomkeuken