&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Over Kitchen4all

Kitchen4all maakt droomkeukens betaalbaar voor iedereen. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur, accessoires en pvc-vloeren voor zeer scherpe nettoprijzen!

Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Daarnaast geniet je bij ons van de zekerheid van alles onder één dak. Wij zorgen namelijk dat alles voor je geregeld kan worden. Ook de montage! Vanaf de eerste afspraak tot ver na de montage van jouw nieuwe keuken staan wij voor je klaar.

Wij hebben vestigingen in Barneveld, Beuningen, Deventer, Doetinchem, Dronten, Genemuiden, Harderwijk, Hoogeveen, Vianen en Zevenaar. De ambitie is om in 2022 meer Kitchen4all vestigingen te openen. Wij komen eraan!

Concept Kitchen4all

Kitchen4all is ontstaan vanuit de gedachte dat het gat tussen de lage prijzen van online webshops en fysieke showrooms te groot is geworden. Zo geniet je als klant van mooie keukens tegen scherpe nettoprijzen, deskundig advies, een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp, standaard gratis bezorging en vakkundige montage door erkende monteurs.

Lees hieronder meer over onze complete ontzorging of maak direct via de onderstaande groene button een vrijblijvende afspraak voor een gratis keukenadvies inclusief een 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-!

Afspraak maken

Kitchen4all - maakt droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Complete ontzorging: alles van A tot Z geregeld

Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Hoe we dit doen? Complete ontzorging. Voor ons betekent dit dat je geniet van alles wat een luxe keukenspeciaalzaak jou kan bieden, maar dan tegen een scherpe prijs! Zo ontvang je bijvoorbeeld van ons een gratis 3D ontwerp en heb je keuze uit een groot assortiment aan A-merken.

Deskundig advies

Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en kunnen jou dus als beste helpen! Van de honderden badkamers die zij ontworpen hebben, hebben ze uitstekende productkennis, inlevingsvermogen in jouw wensen. Ook volgen ze maandelijks trainingen zodat we je ook zo goed mogelijk kunnen helpen in de toekomst!

Gratis 3D ontwerp

Voordat je nieuwe keuken geïnstalleerd wordt, wil je natuurlijk graag eerst zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Wij snappen dit maar al te goed en voor ons is dit dan ook de reden dat we een gratis 3D ontwerp voor je creëren. Zo heb je een beter beeld bij jouw nieuwe keuken!

Gratis bezorging

Als je bij ons een keuken bestelt bezorgen wij deze gratis tot aan de deur. Dit doen we op een dag en tijdstip welke jou het best uitkomt. Zo weet je zeker dat alle producten geleverd worden. Handig hè, die complete ontzorging?

Professionele montage

Kitchen4all werkt alleen met erkende, ervaren en professionele monteurs. Zowel jij als wij willen namelijk dat je 100% tevreden bent. Twijfel je nog over de montage? Bekijk dan hier onze opgeleverde werken en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Daarom kies je voor Kitchen4all

Kitchen4all kiest ervoor om scherpe internetprijzen te hanteren, maar wel alle luxe van een keukenspeciaalzaak aan te bieden. Wij willen namelijk dat jij 100% tevreden bent met je aankoop.

Waar onze lage prijzen vandaan komen? Ten eerste kopen we groot in. Ten tweede vind je Kitchen4all niet in de meest luxe showrooms, maar juist in de wat eenvoudigere. Natuurlijk vind je hier wel alle producten van kwalitatieve A-merken.

  • Wij bieden keukens voor elke portemonnee.
  • Onze adviseur is jouw vaste aanspreekpunt.
  • Onze medewerkers geven altijd persoonlijk, deskundig en eerlijk advies.
  • Ons team bestaat uit vakkundige en gediplomeerde vakmensen.
  • Door onze efficiënte manier van werken komen we altijd weer tot een lage totaalprijs.
Afspraak maken
9,7