Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Je vervangt natuurlijk niet dagelijks je keuken, maar soms is het moment daar en is het tijd voor een nieuwe keuken. Misschien weet je al precies hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je graag eerst nog wat keuken inspiratie op wil doen. Daarom hebben we speciaal voor jou een pagina boordevol keuken inspiratie opgesteld. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels en je daar te laten inspireren.

Doe inspiratie op door onze keukenstijlen

Je kunt uit vele keukenstijlen kiezen, dus het kan best lastig zijn om de juiste stijl voor jouw keuken te vinden. We hebben onze meest populaire keukenstijlen voor je uitgelicht. Zo voorzien we je van keuken inspiratie en maken we de keuze daarmee wat makkelijker!

Design keuken

Design keuken

Ben je op zoek naar een keukenstijl met een uniek en uitdagend design? Neem dan een kijkje bij onze design keukens. Deze keukens kernmerken zich daarnaast door de strakke lijnen en het gebruik van luxe materialen.

Moderne keuken

Moderne keuken

Wil je graag een keuken met een eigentijdse en strakke uitstraling? Kies dan voor een moderne keuken. Deze keukens zijn voorzien van de nieuwste keukenapparatuur, strakke elementen en worden vaak greeploos uitgevoerd.

Landelijke keuken

Landelijke keuken

De landelijke keukenstijl kenmerkt zich door het warme en authentieke karakter. Deze warme uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zoals houtlook en natuursteen. Klinkt dit als de keukenstijl voor jou?

Industriële keuken

Industriële keuken

Grove materialen, een stoere uitstraling en het gebruik van donkere kleuren, dat zijn de kenmerken van een industriële keuken. Vaak wordt er een combinatie gemaakt van donkere kleuren als zwart en grijs, hout en mat zwarte accenten.

Tijdloze keuken

Tijdloze keuken

Raak je snel uitgekeken op trends? Dan is een tijdloze keuken een goede optie voor jou. Deze keukens worden ingericht met vormen en materialen die altijd actueel blijven, waardoor de keuken niet uit de mode raakt. Je kunt een tijdloze keuken geheel je eigen stijl geven door accessoires toe te voegen.

Houten keuken

Houten keuken

Hou jij van natuurlijke materialen en zie je dit het liefst in iedere ruimte van het huis terug? Laat je dan inspireren door onze houten keukens! Je kunt hout op vele manieren toepassen in de keuken, waardoor je helemaal je eigen draai kan geven aan deze keukenstijl.

Kies jouw keuken kleur

Waar er voorheen maar een aantal keuken kleuren waren, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. We bieden bijna iedere kleur wel aan. Je kunt op deze manier de keuken volledig aan je wensen aanpassen, maar het kan de keuze ook wat lastiger maken. Om je een idee te geven van alle mogelijke keuken kleuren hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Zwarte keuken

Zwarte keuken

Met een zwarte keuken creëer je een luxe en stijlvolle uitstraling. Je kunt de keuken kleur met vrijwel alle andere kleuren en materialen combineren, waardoor zwarte keukens erg veelzijdig zijn.

Witte keuken

Witte keuken

Een witte keuken kun je met vrijwel alle interieurstijlen combineren, wat natuurlijk ideaal is wanneer je een open keuken hebt. Bovendien hebben deze keukens een hele rustige en frisse uitstraling.

Beige keuken

Beige keuken

Beige keukens worden steeds populairder en zijn echt een trend op het moment. Deze keuken kleur geeft de ruimte een zachte en minimalistische uitstraling. Daarnaast sluit deze kleur heel makkelijk aan op andere kleuren en stijlen.

Blauwe keuken

Blauwe keuken

Wil je graag echt een kleurrijke keuken? Bekijk dan eens onze blauwe keukens, daarmee creëer je een unieke ruimte. Blauwe keukens hebben bovendien een unieke en stijlvolle uitstraling.

Groene keuken

Groene keuken

Een andere unieke kleur waarvoor je kan kiezen is groen. We bieden een breed scala aan verschillende groene keukens. Hierdoor kun je dus kiezen voor de groene keuken die bij je past.

Grijze keuken

Grijze keuken

Denk je bij grijs aan een hele grauwe en saaie keuken? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt allerlei combinaties maken met een grijze keuken waardoor jij je eigen keukenstijl samenstelt.

De opgeleverde keukens van onze klanten

We mogen regelmatig prachtige keukens opleveren bij onze klanten. Je kunt aan die keukens goed zijn dat al onze keukens maatwerk zijn en daarmee dus ook allemaal uniek. Bekijk de unieke keukens van onze klanten en doe keuken inspiratie op!

Inspiratie

Altijd op de hoogte van de laatste keukentrends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Mei 2024 - De kast die je steeds meer tegenkomt in de keuken is een apothekerskast. Deze kast kent vele voordelen. Het is een lange, smalle kast die veel opbergruimte biedt, maar weinig ruimte in beslag neemt. Meer weten? Lees het in deze blog.

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

April 2024 - Als je een keuken hebt gekocht, moet deze natuurlijk ook gemonteerd worden. Ga je dat zelf doen of laat je het uitbesteden. Wij bieden een montageservice aan. Jou keuken wordt dan gemonteerd door professionele monteurs. In deze blog lees je meer over deze service.

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

April 2024 - We zien steeds meer een ton-sur-ton keuken, maar wat is nou eigenlijk een ton-sur-ton keuken? Hoe stel je een ton-sur-ton keuken samen? Welke kleuren zijn hiervoor geschikt? In deze blog beschrijven we dat allemaal!

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

April 2024 - Het is belangrijk om te weten wat de afmetingen van jouw keuken is. Een keuken is maatwerk en kan dus aangepast worden aan jouw ruimte. In deze blog geven we verschillende afmetingen die we gebruiken voor het samenstellen van de keuken.

Lees verder

Maak jouw gratis 3D-ontwerp

Heb je genoeg keuken inspiratie opgedaan en heb je allerlei ideeën voor je nieuwe keuken? Je kunt met onze keukenplanner heel eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Daarin kun je verschillende dingen uitproberen, zoals een andere opstelling, stijl of kleur. Zo kun je goed zien of jouw ideeën mogelijk zijn en of dit de keuken is die jij voor ogen hebt. Het ontwerp kun je meenemen naar een van onze keukenwinkels, waar een van onze adviseurs je graag verder helpt. Zij voorzien je van advies en gaan jouw ontwerp omzetten naar een droomkeuken.

Laat je adviseren

Wil je graag onze keukens eens in het echt bekijken? Kom dan gerust eens naar een van onze keukenwinkels om daar keuken inspiratie op te doen. We hebben daar diverse keukens opgesteld staan met verschillende kleuren en stijlen. Onze deskundige adviseurs staan natuurlijk ook voor je klaar om je te helpen!

Plan een vrijblijvende afspraak

Maak een gratis 3D-ontwerp