&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keuken inspiratie

Een keuken vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe keuken aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe keukentrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Doe bij Kitchen4all keuken inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Doe bij Kitchen4all keuken inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past.

Opgeleverde keukens

Wij hebben gelukkig al vele klanten bijgemaakt met hun nieuwe droomkeuken. We hebben foto’s van fantastische keukens mogen ontvangen van onze klanten. Van de designkeukens tot landelijke keukenstijlen. Laat je inspireren door deze opgeleverde werken voor jouw eigen keuken.

Keuken inspiratie: Een stijlvolle designkeuken vol contrast. Zo kunnen we het beste de minimalistische keuken van de familie Verberne omschrijven.

Keuken inspiratie: De familie Dingerink heeft een stijlvolle woonkeuken aangeschaft bij Kitchen4all Dronten. De woonkeuken is lekker ruim en heeft een ruim kookeiland dat het hart van de ruimte vormt

Keuken inspiratie: Deze stijlvolle moderne Glossy White keuken is letterlijk het middelpunt van de ruimte. In combinatie met het composieten werkblad ingebouwde afzuigsysteem heeft het een strakke minimalistische uitstraling. De houten vloer combineert hier prachtig bij!

Keuken inspiratie: De laatste tips en trends uitlicht

Je bent erover uit: je wilt een nieuwe keuken in je huis. Maar wat is de perfecte keukenindeling voor jouw woning? Op zoek naar keuken inspiratie? Wij geven je een aantal handige keukentips en gaan in op de laatste trends!

Classic Fusion Round
Keukenkleuren

Februari 2021: Keuken inspiratie. Kleur in de keuken is bepalend voor de sfeer in de gehele ruimte. Maar hoe kies je nou eigenlijk een kleur die past bij jouw wensen en smaak?

stoomoven
Stoomoven

Februari 2021 – Keuken inspiratie. Steeds meer mensen kiezen voor een stoomoven. Maar wat doet een stoomoven nou eigenlijk? En wat zijn de voordelen van een stoomoven? We leggen het graag uit in deze blog.

website_14456_17_Touch340_R1_B702889
Zwarte keuken

Oktober 2020- Keuken inspiratie. Zwarte keukens hebben een chique en rustige uitstraling waardoor het een echte eyecatcher is voor in een woning. Daarom lichten wij een aantal handige tips uit, zodat je het meeste haalt uit jouw zwarte keuken!

892_riva
Nieuwe keuken

Oktober 2020- Keuken inspiratie. Hoe vind je nou een keuken die je over 10 jaar nog steeds mooi vindt? Wij geven je een aantal gouden tips!

Ga zelf aan de slag!

Je kunt ervoor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, waarop wij jou verrassen met een compleet keukenontwerp. Maar je kunt ook zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een mooi beeld van jouw nieuwe keuken en van hoe je jouw wensen hierin kunt integreren. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw keuken is: onze online 3D keukenplanner is het ideale middel voor het in beeld brengen van jouw droomkeuken! Neem je 3D ontwerp mee als je een afspraak hebt bij ons in de winkel. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droomkeuken!

3d-ontwerp-kitchen4all_web

Bekijk onze complete keukens

Een complete keuken kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Kitchen4all maken we droomkeukens betaalbaar. Dankzij de hulp van onze deskundige adviseurs kunnen wij altijd een complete keuken voor je realiseren. Van ontwerp tot afwerking: laat het over aan de keukenspecialisten van Kitchen4all. Wij bieden complete keukens voor iedereen en zorgen dat je straks zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe prachtige keuken.

9,7