Keukenblok kopen? Dat doet u bij Kitchen4all! Wij hebben namelijk een ruim aanbod keukenblokken van de hoogste kwaliteit in ons assortiment. Zo’n blok biedt de oplossing wanneer u een kleine ruimte heeft waarin u toch graag wilt beschikken over de basisvoorzieningen van een keuken. Het is namelijk een kleine, rechte keuken die voorzien kan worden van een spoelbak, koelkast en andere keukenapparatuur. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende indelingen, afmetingen en kleuren. Door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw keuken. Het mooiste keukenblok met alle functionaliteiten koopt u dus bij de keukenspecialist.

Keukenblok kopen bij Kitchen4all

Omdat zo’n keukenblok niet heel groot is, zult u keuzes moeten maken. Het is dan ook van belang om eerst te bepalen aan welke eisen uw keukenblok moet voldoen. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan opbergruimte? Of wilt u graag zoveel mogelijk keukenapparatuur in de keuken verwerken? Denk hier van te voren goed over na, zodat u uiteindelijk de juiste keuzes maakt. De ervaren adviseurs van Kitchen4all helpen u hier graag bij. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens en gaan graag samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Bovendien kunt u in onze uitgebreide showroom, voorzien van diverse keukenmodellen, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en losse blokken. Wij hebben alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

Ik koop mijn keukenblok bij de specialist

Bij Kitchen4all kunt u terecht voor complete keukens, maar ook voor keukenblokken. Deze bieden wij in verschillende soorten en maten aan. In onze vestigingen staat een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken familie Klop

Nijmegen

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed.

Opgeleverde keuken familie Knaap

Swifterbant

De familie Knaap heeft gekozen voor een donkere keuken. Dit is een gewaagde keuze die ontzettend goed heeft uitgepakt. De hoekkeuken heeft hierdoor een unieke uitstraling gekregen en is een echte eye-catcher geworden.

9,6