&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukens Assen

Een keuken koop je niet geregeld. Je wilt er zeker van zijn dat je een keuken koopt waar je jarenlang plezier van beleeft en die perfect aansluit op je wensen. Kitchen4all biedt droomkeukens in allerlei verschillende stijlen. Of je nu al precies weet hoe deze eruit moet komen te zien of je nog geen idee hebt, breng een bezoek aan een Kitchen4all vestiging en doe inspiratie op. Onze keukenspecialisten voorzien je graag van passend advies.

Keukens in Assen voor iedere woonstijl

Bij Kitchen4all vind je vast en zeker een keuken die past bij jouw wensen, we hebben keukens in verschillende stijlen. Voorkeur voor een landelijke stijl? Of liever modern? Wij hebben het allemaal voor je, alle keukens zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en stijlen. Er zijn keukens voor verschillende prijsklassen. Is er dus een bepaald budget waar je rekening mee moet houden, dan is dat geen enkel probleem. Wil je een keuken in Assen kopen? Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Bijpassende PVC vloeren

Eén van de meest veelzijdige vloer is een pvc vloer. Het zijn ook zeer geschikte vloeren voor de keuken. Deze vloer kan namelijk tegen een stootje en is ook erg gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn pvc vloeren vochtbestendig, ideaal dus voor in de keuken. Als de vloer in aanraking komt met water trekt de vloer niet krom. Met deze vloeren kun je dankzij de vele stijlen een perfecte look en feel creëren.

De beste service bij het kopen van je keuken in Assen

Als je een keuken gaat kopen wil je ook genieten van goede service, zonder hiervoor te veel betalen. Bij Kitchen4all hoef je je hier niet druk om te maken. Wij regelen alles van je, van advies tot montage. Onze totaalservice houdt in dat we jou voorzien van deskundig advies bij een van onze vestigingen. Je krijgt een gratis 3D keukenontwerp, helemaal afgestemd op jouw wensen. Wij hanteren scherpe nettoprijzen, geen vage kortingen. En dankzij onze inmeetservice weet je zeker dat jouw keuken perfect past. De materialen voor je keuken worden gratis thuisbezorgd en een vakkundige monteur installeert de keuken voor je. Is er een keukenscharnier of lade kapot? Wij repareren het voor je. Op jouw droomkeuken zit 5 jaar garantie.

Wil je de beste en voordeligste keukens in Assen? Ontdek het zelf bij Kitchen4all.

GRATIS ADVIESGESPREK!
csm_171_fashion_843616cf86

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie. Wij hebben vestigingen door heel het land zitten. Bekijk hieronder welke showroom bij jou in de buurt zit!

02-0003-raw-b20ecbf7

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7