Keukens Nijmegen

Wanneer jouw keuken in Nijmegen aan vervanging toe is, ben je waarschijnlijk op zoek naar een keukenwinkel boordevol inspiratie. Breng daarom een bezoek aan onze keukenwinkel in Beuningen. Je vindt daar een ruim assortiment aan keukens met verschillende opstellingen, kleuren en stijlen. Je kunt daar in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. We staan bij Kitchen4All Beuningen natuurlijk ook voor je klaar om je te voorzien van advies!

Plan jouw winkelbezoek

Jouw droomkeuken in Nijmegen

We willen bij Kitchen4All voor iedereen een droomkeuken kunnen samenstellen. Daarom hebben we een ruim assortiment waarin je verschillende merken vindt. Van de bekende A-merken tot aan huismerken, we bieden het allemaal. Vaak wordt gedacht dat huismerken niet dezelfde kwaliteit bieden als A-merken, maar niets is minder waar. Al onze merken bieden producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo weten we niet alleen zeker dat we voor iedereen een droomkeuken hebben, maar ook dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe keuken.

Keuken kopen Nijmegen

Vind jouw keukenstijl

We bieden bij Kitchen4All vele keukenstijlen aan. Weet jij al welke stijl het beste bij je past? Of twijfel je nog? Om je alvast van wat inspiratie te voorzien hebben we verschillende keukenstijlen voor je op een rijtje gezet.

Design keuken

Design keuken

Hou jij van unieke en exclusieve ruimtes? Kies dan voor een design keuken. Bij deze keukens wordt vaak gekozen voor een strak ontwerp welke gecombineerd wordt met een opvallende kleur of materiaal. Klinkt dit als de keukenstijl voor jou?

Minimalistische keuken

Minimalistische keuken

Wil jij graag een strakke keuken die voorzien is van voldoende opbergruimte zodat je nooit een rommelige keuken hebt? Bekijk dan eens onze minimalistische keukens. Deze ruimtes kenmerken zich door strakke lijnen en lichte kleuren en materialen.

Industriële keuken

Industriële keuken

Industriële keukens kenmerken zich door het gebruik van donkere kleuren en materialen die gecombineerd worden met stoere elementen. Denk bijvoorbeeld aan mat zwarte kranen, massief eiken fronten en een robuust composieten werkblad.

Retro keuken

Retro keuken

Kleurrijk, authentiek en met klassieke details. Dat is in het kort de omschrijving van een retro keuken. Je vindt in deze ruimtes vaak veel kleur en klassieke elementen zoals rvs-kranen, fronten met een raamoptiek of een natuurstenen werkblad.

Keukenwinkel Beuningen

Direct de scherpste prijs bij Kitchen4All

Weet je al precies hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Dan maakt een van onze adviseurs graag een 3D-ontwerp voor je. Daarin wordt de keuken ontworpen zoals jij deze voor ogen hebt. We passen het ontwerp dan ook net zolang aan totdat jij helemaal tevreden bent. We bieden je dan een vrijblijvende offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes, maar eerlijkheid en transparantie. Want dat is waar we bij Kitchen4All Beuningen voor staan. We snappen ook heel goed dat je een nachtje wil slapen over jouw droomkeuken. Daarom bieden we je voldoende bedenktijd aan.

Maak een afspraak

Bij onze keukenwinkel in Beuningen helpen we je graag bij het samenstellen en ontwerpen van jouw droomkeuken. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen beginnen onze adviseurs altijd met een kennismaking. Daarbij brengen ze jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Aan de hand daarvan kunnen ze je van een gericht advies voorzien. Ook maken zij een 3D-ontwerp voor je zodat je precies kunt zien hoe jouw nieuwe keuken gaat worden. Daarna maken jullie samen een rondje door de winkel om de kleuren en materialen uit te zoeken. Samen gaan jullie op zoek naar jouw droomkeuken in Nijmegen.

Plan direct een afspraak

Kitchen4All Beuningen

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer