&noscript=1 />

 • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


 • Duitse kwaliteitskeukens


 • Bij ons volledige montage


 • 100% prijstransparantie


 • 5 jaar garantie

Keukens Nijmegen

Ben je van plan een keuken te kopen in Nijmegen of omgeving? Voordat je overgaat tot het kopen van je nieuwe keuken, stel jezelf de volgende vragen: staat deze winkel bekend om een uitgebreide collectie keukens en goede prijs-kwaliteit verhouding? En hoe is het gesteld met de service tijdens en na de aankoop? Als je er zeker van wilt zijn dat al deze factoren goed voor elkaar zijn, kies dan voor Kitchen4all.
Hier vind je droomkeukens van Duitse topkwaliteit en een hoge klanttevredenheid is hier vanzelfsprekend.

Een keuken in Nijmegen kopen bij Kitchen4all

Jouw keuken koop je bij Kitchen4all. Hier heb je een ruime keuze uit allerlei keukencollecties en zorgen onze specialisten ervoor dat ze alles uit je beschikbare keukenbudget halen. Tijdens de aankoop staan onze deskundige medewerkers je bij en voorzien ze je van deskundig advies, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Keukens en PVC vloeren

Wat je budget ook is, voor iedere woonstijl en prijsklasse is er bij Kitchen4all een keuken te koop. Naast een uitgebreide collectie keuken ben je hier ook aan het juiste adres voor bijpassende pvc-vloeren en keukenapparatuur. Alle keukens komen uit Duitsland en staan voor oerdegelijke kwaliteit. Bekijk vooral eens onze basiscollectie woonvloeren om inspiratie op te doen.

De Kitchen4all totaalservice

Bij het kopen van een keuken in de regio Nijmegen wil je verzekerd zijn van een goede service van begin tot eind. Bij Kitchen4all hoef jij je hier dan ook geen zorgen over te maken. Wij regelen alles voor je van advies tot montage. Dit houdt onze totaalservice in:

 • Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
 • Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
 • Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
 • Je loopt geen risico door onze inmeetservice
 • Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
 • Vakkundige montage door een erkende monteur
 • Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
 • 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Wil je ook de beste en voordeligste keuken uit de regio Nijmegen? Plan dan snel online een afspraak in met één van onze keukenadviseurs om de mogelijkheden te bespreken!

GRATIS ADVIESGESPREK!
csm_171_fashion_843616cf86

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie. Wij hebben vestigingen door heel het land zitten. Bekijk hieronder welke showroom bij jou in de buurt zit!

02-0003-raw-b20ecbf7

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7