Keukens Nijmegen

Ben je van plan een keuken te kopen in Nijmegen of omgeving? Voordat je overgaat tot het kopen van je nieuwe keuken, stel jezelf de volgende vragen: staat deze winkel bekend om een uitgebreide collectie keukens en goede prijs-kwaliteit verhouding? En hoe is het gesteld met de service tijdens en na de aankoop? Als je er zeker van wilt zijn dat al deze factoren goed voor elkaar zijn, kies dan voor Kitchen4all.
Hier vind je droomkeukens van Duitse topkwaliteit en een hoge klanttevredenheid is hier vanzelfsprekend.

Een keuken in Nijmegen kopen bij Kitchen4all

Jouw keuken koop je bij Kitchen4all. Hier heb je een ruime keuze uit allerlei keukencollecties en zorgen onze specialisten ervoor dat ze alles uit je beschikbare keukenbudget halen. Tijdens de aankoop staan onze deskundige medewerkers je bij en voorzien ze je van deskundig advies, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Keukens en PVC vloeren

Wat je budget ook is, voor iedere woonstijl en prijsklasse is er bij Kitchen4all een keuken te koop. Naast een uitgebreide collectie keuken ben je hier ook aan het juiste adres voor bijpassende pvc-vloeren en keukenapparatuur. Alle keukens komen uit Duitsland en staan voor oerdegelijke kwaliteit. Bekijk vooral eens onze basiscollectie woonvloeren om inspiratie op te doen.

De Kitchen4all totaalservice

Bij het kopen van een keuken in de regio Nijmegen wil je verzekerd zijn van een goede service van begin tot eind. Bij Kitchen4all hoef jij je hier dan ook geen zorgen over te maken. Wij regelen alles voor je van advies tot montage. Dit houdt onze totaalservice in:

  • Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
  • Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
  • Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
  • Je loopt geen risico door onze inmeetservice
  • Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
  • Vakkundige montage door een erkende monteur
  • Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
  • 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Wil je ook de beste en voordeligste keuken uit de regio Nijmegen? Plan dan snel online een afspraak in met één van onze keukenadviseurs om de mogelijkheden te bespreken!

GRATIS ADVIESGESPREK!
Keuken Kitchen4all
Showroom Kitchen4all Dronten
Showroom Kitchen4all Dronten
Glossy white keuken Kitchen4all
Zign keuken vloer Kitchen4all
Complete keuken Touch Black Kitchen4all
Complete keuken Kitchen4all stone art
Kitchen4all vestigingen kaart

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie.

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken familie Klop

Nijmegen

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed.

Opgeleverde keuken familie Knaap

Swifterbant

De familie Knaap heeft gekozen voor een donkere keuken. Dit is een gewaagde keuze die ontzettend goed heeft uitgepakt. De hoekkeuken heeft hierdoor een unieke uitstraling gekregen en is een echte eye-catcher geworden.

9,6