Keukenwinkel Sliedrecht

Ben je op zoek naar een keukenwinkel in Sliedrecht voor jouw nieuwe keuken? Op nog geen kwartier rijden van Sliedrecht vind je onze keukenwinkel in Papendrecht. Bij kitchen4All Papendrecht vind je alles om jouw nieuwe droomkeuken samen te kunnen stellen. Van klassieke rechte keukens tot aan minimalistische woonkeukens, we bieden het er allemaal. Zien we je snel?

Plan jouw adviesgesprek

Stel jouw droomkeuken samen

Iedereen heeft andere wensen wanneer ze een nieuwe keuken gaan samenstellen, iedereen heeft immers een andere smaak. Daarom bieden we bij onze keukenwinkel in omgeving Sliedrecht voor ieder wat wils. We hebben een ruim assortiment dat bestaat uit allerlei kleuren en materialen. Zo kun je dus altijd een keuken samenstellen die helemaal bij je past. Maar iedereen heeft natuurlijk ook een ander budget. Daarom hebben we bij onze keukenwinkel in Papendrecht zowel A-merken als huismerken, welke allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit bieden. Er is dus altijd wel een keuken die helemaal bij je past.

Keukenwinkel Sliedrecht

Onze keukenopstellingen

Een van de lastigste keuzes die je misschien wel moet maken is het kiezen van de keukenopstelling. Deze vormt natuurlijk de basis van de keuken. Om je alvast van wat inspiratie te voorzien hebben we een aantal keukenopstellingen voor je op een rijtje gezet.

U-keukens

U-keukens

Wil je graag een keukenopstelling waarin je veel werkruimte hebt? Dan is een U-keuken misschien wel iets voor jou. Deze keukens bestaan uit drie zijdes die haaks op elkaar worden geplaatst, waardoor dus de U-vorm ontstaat. Zeker wanneer er een hoek in de ruimte zit, is dit een ideale keukenopstelling.

Open keukens

Open keukens

Waar voorheen de keuken zich vooral in een afgesloten ruimte bevond, wordt er nu steeds vaker weer voor een open keuken gekozen. Met een open keuken verbind je de woonkamer en keuken met elkaar, waardoor je een grote gezellige ruimte creëert.

Rechte keukens

Rechte keukens

Is de ruimte waarin jouw keuken komt wat kleiner? Misschien biedt een rechte keuken dan wel uitkomst. Een rechte keuken bestaat uit één blok, welke vaak tegen een wand wordt geplaatst. Je kunt de keuken zo lang of kort maken als je zelf wil, wat de opstelling voor vele ruimtes geschikt maakt.

L-keukens

L-keukens

Een L-keuken bestaat uit twee zijdes die haaks op elkaar worden geplaatst. Een van de zijdes is korter dan de ander, waardoor de L-vorm van de keuken ontstaat. Het grote voordeel van deze opstelling is dat deze weinig ruimte inneemt, maar je er relatief veel opbergplek mee creëert.

Keukenzaak Sliedrecht

Complete ontzorging

We vinden het bij onze keukenzaak in omgeving Sliedrecht belangrijk dat we je compleet ontzorgen. Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel in Papendrecht word je dan ook ontvangen door een van onze adviseurs. De adviseur zal je van A-Z helpen bij het samenstellen van je nieuwe keuken. Maar daar stopt het ontzorgen niet! Want na de aankoop van de keuken wordt deze door ons bij je thuis bezorgd en indien gewenst kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is de monteur af en toe een kopje koffie aanbieden.

Jouw keukenwinkel in Sliedrecht

Ben je er over uit dat je keuken aan vervanging toe is? Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze keukenwinkel in omgeving Sliedrecht. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om jou te voorzien van advies. Ze beginnen met een korte kennismaking waarbij ze jouw wensen in kaart brengen. Aan de hand daarvan voorzien ze je van advies en gaan samen met jou op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken in Sliedrecht.

Maak een afspraak

Kitchen4All Papendrecht

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer