Nieuwe keuken

Nieuwe keuken

Heb je verhuisplannen, wil je gaan samenwonen en heb je een nieuwe keuken nodig? Dan ben je voor een nieuwe keuken bij Kitchen4All aan het juiste adres! Bij Kitchen4All kan je zowel voor je bestaande woning als een nieuwbouwwoning een nieuwe keuken kopen. Kies je voor een keuken met een kookeiland, een design keuken of een budgetkeuken met keukenaccessoires en keukenapparaten van diverse A-merken. Je vindt het bij een keukenwinkel van Kitchen4All. Wat is er allemaal mogelijk, wat zijn de laatste trends en waar let je op bijkopen van een nieuwe keuken? Laat je inspireren op onze website of plan een bezoek bij een van onze keukenwinkels.

Nieuwe keuken kosten

Elke complete keuken is maatwerk en wordt ingericht aan de hand van de mogelijkheden van persoonlijke smaak, ruimte en besteedbaar budget. Er is heel veel mogelijk, waarbij je het zo gek kan maken als je zelf wilt. Maar gaat een nieuwe keuken kosten? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de materialen, de kwaliteit, de apparatuur, het merk en natuurlijk de grootte. Wil je de keuken niet zelf monteren maar dit uitbesteden? Houd er dan ook rekening mee dat hier een prijskaartje aanzit. Vergeet ook zeker niet de kosten voor het aanbrengen van de aansluitingen zoals afvoer, water en elektrapunten. De kosten van een nieuwe keuken kunnen erg verschillen. Laat je daarom in een keukenwinkel goed informeren wat er mogelijk is en met welke kosten je rekening moet houden. Lees ook eens onze tips voor het kopen van een nieuwe keuken.

Zelf je nieuwe keuken ontwerpen

Heb genoeg inspiratie op gedaan en weet je precies welke stijl, hoeveel opbergruimte en welke apparaten in jouw keuken moeten komen? Maak dan eens een moodboard! Je zal merken dat het daarna veel eenvoudiger is om zelf je nieuwe keuken te ontwerpen. Moodboard gemaakt? Dan is het tijd om zelf je nieuwe keuken te gaan ontwerpen. Met onze 3D keukenplanner ontwerp je jouw ideale droomkeuken in een paar eenvoudige stappen. Experimenteer met diverse soorten keukens en ontwerp binnen een handomdraai jouw eigen droomkeuken. Kom erachter wat jouw wensen zijn en welke indeling het beste in jouw ruimte past. Door zelf je nieuwe keuken te ontwerpen weet je zeker wat het beste bij jou past. Ontwerp klaar? Maak een afspraak bij een van onze keukenwinkels en loop met onze adviseurs het ontwerp na. Bekijk en ervaar alle materialen en kleuren zodat je zeker weten de juiste beslissing maakt. Onze adviseurs denken graag mee en verfijnen jouw ontwerp. Een nieuwe keuken kopen wordt zo heel leuk en makkelijk gemaakt!

Ontwerp hier zelf je nieuwe keuken

3D-ontwerp Kitchen4All
Nieuwe keuken inclusief montage

Nieuwe keuken inclusief montage

Bij ons is het een nieuwe keuken inclusief montage ook mogelijk. Wij vinden de laatste stap, het monteren van een nieuwe keuken misschien wel de belangrijkste stap. Het is belangrijk dat je nieuwe keuken op vakkundige manier wordt gemonteerd. Zo beleef je zo lang mogelijk plezier van jouw nieuwe keuken met garantie. Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd kan genieten van jouw nieuwe keuken. Daarom regelen wij, indien gewenst, de volledige montage en hoef je verder nergens naar om te kijken. Wanneer je binnenkomt in één van onze keukenwinkels dan helpen we je van het begin tot het eind. Wij regelen alles voor je, van A tot Z. Zo ontvang je deskundig advies, een gratis 3D ontwerp en gratis levering van je producten. Bovendien kunnen wij dus ook de montage voor je regelen. Zo kun je bij ons alles onder één dak vinden, van producten tot servicemogelijkheden. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is de aankleding van je nieuwe keuken.

Nieuwe keuken kopen

Bij het kopen van een nieuwe keuken doorloop je verschillende stappen. Vind je dit lastig en wil je zeker weten dat aan alles wordt gedacht? Neem gerust contact op met een van onze keukenwinkels. Onze adviseurs weten door jarenlange ervaring precies waar je allemaal aan moet denken en adviseren je graag. Op onze website vind je veel voorbeelden van complete keukens en opgeleverde keukens. In de winkels heb je de keuze uit verschillende merken, collecties en aan keukenstijlen. Bij het uitzoeken van een compleet nieuwe keuken is de uitstraling en sfeer het belangrijkste uitgangspunt. Een moderne keuken is uitermate geschikt als je op zoek bent naar een strakke, minimalistische uitstraling. Kies je voor exclusiviteit en/of luxe? Dan past een design keuken goed bij jou. Als je wat meer bent van een huiselijke stijl, is het wellicht goed om te kijken naar ons ruime aanbod landelijke keukens. Bij een industriële keuken gaat jouw voorkeur uit naar een stoere uitstraling en robuuste materialen. Heb je minder te besteden? Kijk dan naar onze budget keukens. Uiteraard zijn de diverse keukenstijlen met elkaar te combineren.

Afspraak maken