Waarom kiezen voor Kitchen4All?

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier beleven van jouw nieuwe keuken en daarom is het van belang dat je kiest voor een professionele partij waar je op kunt bouwen. Wij van Kitchen4All helpen je met de zoektocht naar jouw ideale keuken. Daarbij zijn onze keukens ook nog eens voordelig geprijsd, waardoor je nooit veel geld kwijt bent. Wij maken keukens betaalbaar!

Deskundig advies

Wij vinden het belangrijk dat je een keuken koopt waar je jarenlang plezier van beleeft. Daarom brengen onze adviseurs graag jouw wensen in kaart. Dit doen wij aan de hand van een adviesgesprek in één van onze winkels. Hier vind je meteen diverse keukenopstellingen, zodat je inspiratie kunt opdoen en aan kunt geven wat bij jouw smaak past. Uiteraard houden we ook altijd rekening met jouw budget.

Het hele traject blijven we je adviseren en houden we nauw contact. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gratis 3D-ontwerp

Een nieuwe keuken uitzoeken is een lastig klusje. Daar weten wij alles van. Een keuken ziet er immers anders uit in de winkel dan bij jou in huis. Elke ruimte is immers anders. Om toch een goed beeld te geven van jouw nieuwe keuken, maken wij een gratis 3D-ontwerp t.w.v. €150. Zo krijg je meteen een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Uiteraard krijg je ook altijd een offerte op maat, zodat je meteen weet met welke kosten je rekening moet houden.

Gratis bezorging

Ga je eenmaal akkoord met het 3D-ontwerp en de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat de producten op een afgesproken tijdstip bij jou worden thuisbezorgd. Dit wordt gratis bij je afgeleverd.

Vakkundige montage

Onze keukens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit producten en materialen. Ook al is de kwaliteit nog zo goed, het is wel belangrijk dat de keuken op een professionele manier wordt geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om de keuken zelf te plaatsen, maar het is ook mogelijk om dit over te laten aan ons. Wij werken enkel samen met monteurs die zo secuur en professioneel mogelijk te werk gaan.

Meer weten over ons?

Wil je ook een droomkeuken realiseren? Neem dan contact op met een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak.

Maak een afspraak

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwe winkel Kitchen4All Leeuwarden

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Nieuwe winkel: Kitchen4All Leeuwarden

Binnenkort geopend: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Zandkleurige trend keuken

Ons nieuwe assortiment keukens

Lees verder

Complete keuken Deepblue

Al onze keukens in prijs verlaagd

Lees verder