• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Een keuken die opgaat in het interieur

Trend: een keuken die opgaat in het interieur

Vroeger was de keuken echt een aparte ruimte met een eigen stijl. Tegenwoordig is dit al lang niet meer het geval en zien we steeds vaker dat kleuren en materialen in de rest van de woning terugkomen in de keuken. Zo wordt er één geheel gecreëerd. De keuken is al lang niet meer enkel een functionele ruimte, maar is een leefruimte waar je heerlijk een avondje kunt borrelen met vrienden en familie.

Eén mooi geheel

Bij het maken van een keuze voor de ideale keuken, zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een keuken die past bij de rest van het interieur. Hierdoor worden er ook steeds vaker stijlen met elkaar gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een moderne keuken met industriële elementen. Het makkelijke aan deze trend is dat deze trend toepasbaar is voor elke woonstijl. Het is belangrijk dat de kleuren, materialen en vormen van je keuken terugkomen in de rest van je interieur.

De ultieme woonkeuken

Zoals we al hebben aangegeven wordt er steeds meer waarde gehecht aan het creëren van een gezellige plek waar men kan koken en gezellig tafelen. Door je keuken aan te kleden in dezelfde stijl als de rest van je woonruimte, geef je dat huiselijke gevoel aan de keuken. Mocht je over de ruimte beschikken dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een kookeiland in je woning. Hier kun je een bar van maken door barkrukken te plaatsen tegen één kan van het kookeiland. Zo kun je gezellig koken, terwijl de ander borrelt op de barkruk.

Wat is jouw woonstijl?

Wil je ook meer samenhang creëren in jouw woonruimte? Dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor deze trend. Onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Neem een foto mee van jouw woonruimte of hoe je jouw huis wilt inrichten. Aan de hand van de foto’s kunnen wij je laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke keuken er perfect past bij de rest van jouw interieur.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder

Gekleurde grepen

Trend: gekleurde accenten in de keuken

Lees verder