Een keuken die opgaat in het interieur

Trend: een keuken die opgaat in het interieur

Vroeger was de keuken echt een aparte ruimte met een eigen stijl. Tegenwoordig is dit al lang niet meer het geval en zien we steeds vaker dat kleuren en materialen in de rest van de woning terugkomen in de keuken. Zo wordt er één geheel gecreëerd. De keuken is al lang niet meer enkel een functionele ruimte, maar is een leefruimte waar je heerlijk een avondje kunt borrelen met vrienden en familie.

Eén mooi geheel

Bij het maken van een keuze voor de ideale keuken, zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een keuken die past bij de rest van het interieur. Hierdoor worden er ook steeds vaker stijlen met elkaar gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een moderne keuken met industriële elementen. Het makkelijke aan deze trend is dat deze trend toepasbaar is voor elke woonstijl. Het is belangrijk dat de kleuren, materialen en vormen van je keuken terugkomen in de rest van je interieur.

De ultieme woonkeuken

Zoals we al hebben aangegeven wordt er steeds meer waarde gehecht aan het creëren van een gezellige plek waar men kan koken en gezellig tafelen. Door je keuken aan te kleden in dezelfde stijl als de rest van je woonruimte, geef je dat huiselijke gevoel aan de keuken. Mocht je over de ruimte beschikken dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een kookeiland in je woning. Hier kun je een bar van maken door barkrukken te plaatsen tegen één kan van het kookeiland. Zo kun je gezellig koken, terwijl de ander borrelt op de barkruk.

Wat is jouw woonstijl?

Wil je ook meer samenhang creëren in jouw woonruimte? Dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor deze trend. Onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Neem een foto mee van jouw woonruimte of hoe je jouw huis wilt inrichten. Aan de hand van de foto’s kunnen wij je laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke keuken er perfect past bij de rest van jouw interieur.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Keuken kraan gas besparen

Minder gas en energie verbruiken in jouw nieuwe keuken

Lees verder

Montage keuken

De 5 voordelen van jouw keuken laten monteren

Lees verder

Duurzame keuken (1)

Tips voor een duurzame keuken

Lees verder

Montage keuken

Wat gaat er vooraf aan de montage van jouw keuken?

Lees verder