• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Keuken als eyecatcher

Van je keuken een eyecatcher maken

Er wordt steeds vaker voor een open keuken of leefkeuken gekozen. Zeker sinds er veel thuis wordt gewerkt, zien we steeds meer leefkeukens. De keuken is dan dus verbonden met de woonkamer en staat soms zelfs centraal in de ruimte. Je kan er dan voor kiezen om deze op te laten gaan in het interieur. Maar je kan ook juist een eyecatcher van je keuken maken. Ben je benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan snel verder.

De fronten

Een van de meest zichtbare elementen van een keuken zijn de fronten. Deze zijn eigenlijk altijd wel prominent in zicht. Als je van je keuken een eyecatcher wil maken, dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt voor opvallende fronten kiezen met een bijzondere kleur, structuur of uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan zwarte fronten met een houtstructuur of blauwe fronten. Maar je kan ook juist voor eenvoudigere fronten gaan, zoals zandkleurige of witte fronten. Hierdoor hou je de basis van de keuken rustig en kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallend werkblad.

Fronten als eyecatcher

Bijzonder werkblad

Een bijzonder werkblad mag niet ontbreken in deze keukens. Dit hoeft geen werkblad te zijn dat bijvoorbeeld een felle kleur of drukke print heeft. Zo creëren marmerlook werkbladen vaak een luxe en unieke uitstraling. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor terrazzo of een andere vorm van natuursteen. Deze bladen zijn altijd uniek en zorgen voor een bijzondere uitstraling. Daarnaast zijn er veel verschillende kunststof werkbladen met verschillende prints. Zo heb je bijvoorbeeld houtlook, maar ook bladen die geen structuur of print hebben en dus helemaal egaal zijn. Ook deze kunnen juist een bijzondere touch aan je keuken geven.

Werkbladen
Werkblad als eyecatcher

Een nieuwe keukenvloer

De vloer van de keuken kan ook van invloed zijn op de uitstraling van de ruimte. Zo kan je juist voor eenheid willen gaan en dezelfde vloer als in de woonkamer in de keuken te leggen. Maar je kan de keuken ook extra uitlichten door een andere vloer in de keuken te leggen dan in de woonkamer. Zo kunnen pvc-visgraatvloeren de keuken nog net dat beetje extra uitstraling geven.

Keukenvloeren
Keukenapparatuur

De apparatuur

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar de apparatuur in je keuken heeft ook een grote invloed op de sfeer. Je kunt ervoor kiezen om de apparatuur erg naar voren te laten komen in je keuken. Dan is de kans wel groot dat juist de apparatuur de eyecatcher vormt en niet je keuken als geheel. Die keuze is natuurlijk helemaal naar jouw smaak te maken! Door apparatuur in te bouwen of zoveel mogelijk op te laten gaan in de keuken, blijft het een geheel. Zo heb je bijvoorbeeld volledig zwarte apparatuur, deze apparaten vallen vaak minder op dan apparatuur die gedeeltelijk van rvs zijn.

Combinatie

Voornamelijk de combinatie van de verschillende elementen zorgen ervoor dat jouw keuken een eyecatcher wordt. Je kan bijvoorbeeld de hele keuken aankleden met bijzondere elementen, maar dit kan er ook voor zorgen dat het geheel te druk wordt. Bedenk van tevoren goed welke kleuren en materialen je met elkaar wil combineren en welke uitstraling dit dan creëert. Zo voorkom je een keuken die wegvalt in de ruimte of juist een te drukke keuken.

Twijfel je nog hoe je keuken wil gaan inrichten? Of weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe droomkeuken. Je kunt dit ontwerp meenemen naar een van onze winkels. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen je ontwerp te realiseren.

Combinaties nieuwe keuken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Keukentrends door de jaren heen

De keukentrends door de jaren heen

Lees verder

Complete keuken easytouch rust red 4

Hoe deel je een keuken praktisch in?

Lees verder

Welke kleuren passen bij jouw keuken

Welke kleuren passen bij jouw keuken?

Lees verder

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder