Bestekbakken

Het is maar een klein onderdeel van de keuken, maar kan de keuken wel een stuk praktischer en netter maken: de bestekbak. In bijna iedere keuken vind je er dan ook wel een. We bieden bij kitchen4All allerlei soorten bestekbakken aan, waardoor je altijd kan kiezen voor de meest praktische én stijlvolle optie voor jouw nieuwe keuken.

Bestekbakken

Berg jouw bestek netjes op

Alle bestekbakken die we bij Kitchen4All bieden zijn afgestemd op de afmetingen van de lades. Hierdoor past een bestekbak er altijd perfect in. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens heel praktisch. Er vallen op deze manier bijvoorbeeld niet snel kruimels naast de bak. Daarnaast bieden we ook bestekbakken aan die je zelf kunt indelen. Je kunt hierbij uit verschillende soorten elementen en indelingen kiezen. Je kunt dus de perfecte bestekbak voor jouw keuken samenstellen.

Mogelijkheden bestekbak

Bekijk onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Novy
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Alles om jouw lade te ordenen

We bieden dus verschillende soorten bestekbakken aan. Daarnaast zijn er ook nog andere bakken of indelingen waar je ander soort keukengerei in kunt opbergen. Deze noemen we ook wel lade-indelingen. We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet:

Lade indeling kookgerei
Lade indeling voor servies
Lade bestekbak
Bestekbakken kookgerei
  1. Bestekbak: een van de mogelijkheden die we bieden is dus de bestekbak. Deze leent zich eigenlijk voornamelijk voor het opbergen van bestek en (klein) kookgerei.
  2. Lade-indeling voor servies: we bieden ook lade-indelingen aan voor servies. Deze zijn vaak ingericht met schappen die je zelf kunt indelen. Zo zorg je er altijd voor dat je servies perfect in de lade past.
  3. Keukengerei: keukengerei als een knoflookpers of een garde slingeren al snel rond in een keukenla. Dit gebeurt ook geregeld met het wat grotere gerei zoals een vergiet of een deegroller. Daarom bieden we ook lade-indelingen voor keukengerei. Zo slingeren ze niet meer rond in de lade!
  4. Kruiden en voorraad: kruidenpotjes en voorraadpotten staan vaak los in een kast of een lade. Maar vaak wordt dat toch wat rommelig of past het niet goed. Ook voor voorraad en kruidenpotjes bieden we ideale lade-indelingen.

Voor iedere stijl een bestekbak

Een bestekbak of lade-indeling zie je natuurlijk niet direct zitten en hebben daardoor niet direct invloed op de stijl en uitstraling van de keuken. Maar hoe luxe is het dat wanneer je de lade opentrekt, deze perfect past bij de keuken? Daarom bieden we bij Kitchen4All voor iedere keukenstijl een geschikte bestekbak. Zo hebben we onder andere mat zwarte, houtlook, grijze en transparante bestekbakken. Bij een landelijke keuken kun je bijvoorbeeld voor een houtlook bestekbak kiezen en bij een moderne keuken voor mat zwart.

Houtlook besteklade

Keuken inspiratie opdoen

Wil je graag inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Je kunt eens een kijkje nemen bij onze complete keukens. Daar vind je allerlei verschillende keukens, welke vaak ook voorzien zijn van bestekbakken. Daarnaast kun je de opgeleverde keukens van onze klanten bekijken, ook deze zijn allemaal uniek en dus verschillend. Wil je graag eens langskomen om in een van onze winkels keuken inspiratie op te doen? Dan ben je van harte welkom! Zien we je snel bij een van onze keukenwinkels?

Persoonlijk advies bij Kitchen4All

Je stelt niet iedere dag een nieuwe keuken samen, we snappen dan ook heel goed dat je hier graag hulp en advies bij wil. Bij Kitchen4All voorzien we je dan ook altijd van persoonlijk en onafhankelijk advies. Om het advies helemaal op je af te kunnen stemmen beginnen we in de winkel eerst altijd met een korte kennismaking. We brengen dan je wensen en de mogelijkheden in kaart. Aan de hand daarvan kunnen we je van advies voorzien en daarnaast een 3D-ontwerp voor je maken. Maak snel een afspraak en kom langs!

Plan jouw adviesafspraak