S3 stauraum

Bestekbakken

Bij Kitchen4All hebben we veel verschillende soorten bestekbakken. Wil je dat je bestek in de keuken netjes en geordend opgeborgen wordt? Kies dan voor een bestekbak op maat. Ze zijn zeer praktisch en helpen je bij het opruimen van je keuken. Je kan je eigen bestekbak helemaal afstemmen op jouw wensen. Je kiest namelijk zelf voor het materiaal, de indeling en de grootte. Je kunt het dus zo uitgebreid maken als je zelf wil. Als je extra luxe wilt uitstralen met je bestekbak dan kan je hier LED-lichtstroken in verwerken.

Bekijk onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Mogelijkheden voor je bestek

Je kunt ervoor kiezen om je bestek na het afwassen zonder te kijken in je bestekla te stoppen. Maar de meeste mensen zoeken toch naar een oplossing die praktisch is. Daarom hebben we bij Kitchen4All bestekbakken in allerlei soorten en maten van verschillende materialen. Je kunt kiezen uit kunststof, eikenhout maar ook uit beukenhout. Om wat extra luxe aan je bestekla toe te voegen kan je kiezen voor een LED-lichtstrook. Als je je lade openmaakt wordt deze verlicht en dit zorgt ervoor dat je opgeruimde la nog meer luxe uitstraalt.

Mogelijkheden bestekbak
Besteklades Kitchen4All

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kookplaten? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. We beginnen altijd met het leren kennen van onze klant, want: ‘zoveel mensen, zoveel wensen!” Zo kunnen we je voorzien van advies en helpen bij het vinden van een kookplaat die bij je past.