Kranen

Hoewel veel mensen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken niet meteen denken aan het uitzoeken van een nieuwe kraan, kan het je keuken helemaal afmaken. Keukenkranen zijn dus niet alleen functioneel, maar ook trendy. We bieden een ruim assortiment aan kranen. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

Keukenkranen

Soorten kranen

Je zal misschien denken: een kraan is een kraan. Maar dat is niet helemaal waar. Je kunt namelijk uit verschillende soorten kranen kiezen voor jouw keuken. Zo heb je de keuze uit de volgende soorten kranen:

1. ‘Gewone’ kraan

De gewone kraan is eigenlijk de standaard kraan die je vooral voorheen in veel keukens zag. Je kunt uit deze kraan warm en koud water pakken.

2. Kokendwaterkraan

Uit de kokendwaterkraan komt niet alleen warme en koud water, maar ook kokend water. Er zijn tegenwoordig ook modellen waar zelfs bruisend en gekoeld water uitkomt.

3. Uittrekbare slang

Bij een kraan met een uittrekbare slang kun je een deel van de kraan uittrekken. Hierdoor kun je heel eenvoudig de spoelbak schoonspoelen. Daarnaast maakt dat het afspoelen van bijvoorbeeld grote pannen ook een stuk makkelijker. Wil je graag zowel een uittrekbare slang als een kokendwaterkraan? Ook dat kan!

Keukenkranen Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Novy
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz
Chromen keukenkraan
Mat zwarte keukenkraan
Gun metal keukenkraan

Welke kraan past bij jouw keuken?

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale kraan voor jouw keuken, zijn er bepaalde factoren om rekening mee te houden. Zo is het goed om te weten op welke plek de kraan komt en of er daardoor aanpassingen aan het leidingwerk gedaan moeten worden. Ook kun je kiezen voor een verhoogde keukenkraan, die vooral gebruikt wordt voor het afspoelen van grotere spullen als soeppannen. Daarnaast kun je bepalen of je een kraan wil met de hendel aan de zijkant of aan de voorkant. Wanneer de hendel aan de zijkant zit, brand je minder snel je handen!

In welke kleuren zijn de kranen verkrijgbaar?

Om ervoor te zorgen dat jouw kraan helemaal past bij de stijl van je nieuwe keuken, bieden we verschillende kleuren kranen aan. Vaak zijn de spoelbak en eventuele grepen ook in deze kleuren verkrijgbaar. Op deze manieren kun je deze elementen altijd op elkaar afstemmen. Je kunt denken aan de volgende kleuren:

  • Rvs
  • Chroom
  • Gun Metal
  • Mat zwart
  • Koperkleurig
  • Goudkleurig
Eengreepskraan
Tweegreepskraan

Verschillende modellen

Naast verschillende soorten kranen, zijn er ook verschillende vormen kranen. Want ook de vorm van de kraan kan invloed hebben op de uitstraling van de keuken. Er zijn bijvoorbeeld ronde modellen, die we veel zien bij tijdloze keukens. Maar we hebben ook modellen die meer vierkant zijn, wat weer goed past bij een moderne en strakke keuken. Het verschil tussen beide vormen zit vooral in het design, de kraan werkt bijvoorbeeld niet anders. Daarnaast heb je de keuze uit kranen waarbij de hendel boven op de kraan zit en uit kranen waarbij de hendel aan de zijkant zit. Het voordeel van een hendel op de keukenkraan is dat je minder snel per ongeluk je handen nat maakt.

De kraan voor jouw keukenstijl

Door ons uitgebreide assortiment kunnen we voor iedere keukenstijl een passende kraan bieden. Zo hebben we rvs ronde modellen voor de meer klassieke keukens, goudkleurige kokendwaterkranen voor de luxe keukens en mat zwarte hoekige modellen voor de moderne keukens. Wil je graag meer inspiratie opdoen voor jouw keukenstijl? We hebben de meest voorkomende stijlen voor je op een rijtje gezet zodat jij in alle rust de stijlen kunt bekijken en vergelijken.

Persoonlijke aandacht

Een nieuwe keuken koop je niet zomaar, je gaat dan ook niet over een nacht ijs. We vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat we je tijdens dit proces helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel. We brengen in de winkel je wensen in kaart om je aan de hand daarvan te voorzien van advies. Ook maken we een gratis 3D-ontwerp voor je en lopen we samen een rondje door de winkel om de kleuren en materialen van jouw keuken uit te zoeken. Zien we je snel?

Mat zwarte kokendwaterkraan

Maak een afspraak

Wil je graag advies over het samenstellen van je nieuwe keuken? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Daar helpen onze adviseurs je graag bij de aankoop van je nieuwe keuken. Om er zeker van te zijn dat ze alle tijd voor je hebben, kun je het beste een afspraak maken. Dan staat een van onze adviseurs voor je klaar en heeft alle tijd en aandacht voor jou. Maak via onderstaande knop eenvoudig een afspraak en kom langs.

Plan jouw gratis afspraak

Keukenkranen Kitchen4All

Keukenkraan

Kokend waterkraan kopen

Kokendwaterkraan