• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kranen

Kranen

Kranen

Functioneel én trendy: dat zijn de kranen van tegenwoordig. Hoewel veel mensen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken niet meteen denken aan het kiezen van een mooie kraan, kan het toch een keuken toch echt maken of breken. Wij bieden je bij Kitchen4All een groot assortiment met kranen van diverse topmerken in verschillende uitvoeringen. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

Onze merken

Altijd de beste keus

Progress
Junker
Etna
Leonard
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Welke kraan past bij jouw keuken?

Wanneer je op zoek gaat naar een ideale kraan, zijn er bepaalde factoren om rekening mee te houden. Allereerst heeft de plek waar je de kraan plaatst veel invloed op de uiteindelijke keuze. Kranen worden vaak op de spoelbak of op het keukenblad geplaatst. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat kranen aan de wand worden gemonteerd. Zo heb je weer meer ruimte op het aanrechtblad.

Kraan uitrekbare arm
Kokend waterkraan

Keukenkraan of kokendwaterkraan?

Op deze pagina maken we een onderscheid tussen keukenkranen en kokend waterkranen. Met keukenkranen regel je zelf de hoeveelheid koud en warm water. Dit kan met een een hendel bediening of twee knoppen bediening. Het is maar net wat jij fijn vindt. Wil je gaan voor extra comfort? Een kokend waterkraan mag dan niet in jouw keuken ontbreken. De naam van deze kraan zegt al genoeg: er komt kokend water uit de kraan. Perfect om te gebruiken als je kokend water nodig hebt om mee te koken of je gewoon een lekker kopje thee wil drinken. Dat scheelt weer een waterkoker op het aanrechtblad

Model en soort

Een ander belangrijk punt om over na te denken, is welke kraan mooi staat in jouw keuken. Bij Kitchen4All hebben we kranen die perfect passen bij jouw favoriete keukenstijl. Goud, brons, zilver, koper of een matte kleur: er is superveel keuze. Ook wat betreft de vorm van de kraan is er heel veel mogelijk. In elk geval geldt dat het belangrijk is dat de pannen onder de kraan passen. Zo kan je jouw pannen gemakkelijk vullen met water, maar is het ook mogelijk om even snel wat spullen af te wassen. Gelukkig zijn de kranen die wij aanbieden hierop afgestemd.

Eengreepskraan
Tweegreepskraan

Merken

Kwaliteit is iets waar wij heel veel waarde aan hechten. Daarom bieden wij enkel kranen aan van A-merken. Denk aan Grohe en Quooker. Wel koop je deze kranen tegen een zachte prijs. Zo blijft het samenstellen van een droomkeuken betaalbaar en leuk voor iedereen.

Stel jouw droomkeuken samen met jouw ideale kraan

Op het gebied van kranen kunnen wij je verder adviseren, zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt. Een keuze die past bij jouw budget en smaak. Maak een afspraak in een van onze winkels en bekijk de kranen in het echt. Zo krijg je meteen een beter beeld van de mogelijkheden!

Keukenkranen Kitchen4All

Keukenkraan

Kokend waterkraan kopen

Kokend waterkraan