Kranen

Hoewel veel mensen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken niet meteen denken aan het uitzoeken van een nieuwe kraan, kan het je keuken helemaal afmaken. Keukenkranen zijn dus niet alleen functioneel, maar ook trendy. We bieden een ruim assortiment aan kranen. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

Keukenkranen

Soorten kranen

Je zal misschien denken: een kraan is een kraan. Maar dat is niet helemaal waar. Je kunt namelijk uit verschillende soorten kranen kiezen voor jouw keuken. Zo heb je de keuze uit de volgende soorten kranen:

1. ‘Gewone’ kraan

De gewone kraan is eigenlijk de standaard kraan die je vooral voorheen in veel keukens zag. Je kunt uit deze kraan warm en koud water pakken.

2. Kokendwaterkraan

Uit de kokendwaterkraan komt niet alleen warme en koud water, maar ook kokend water. Er zijn tegenwoordig ook modellen waar zelfs bruisend en gekoeld water uitkomt.

3. Uittrekbare slang

Bij een kraan met een uittrekbare slang kun je een deel van de kraan uittrekken. Hierdoor kun je heel eenvoudig de spoelbak schoonspoelen. Daarnaast maakt dat het afspoelen van bijvoorbeeld grote pannen ook een stuk makkelijker. Wil je graag zowel een uittrekbare slang als een kokendwaterkraan? Ook dat kan!

Keukenkranen Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Welke kraan past bij jouw keuken?

Wanneer je op zoek gaat naar een ideale kraan, zijn er bepaalde factoren om rekening mee te houden. Allereerst heeft de plek waar je de kraan plaatst veel invloed op de uiteindelijke keuze. Kranen worden vrijwel altijd op de spoelbak of op het keukenblad geplaatst. Ook is het mogelijk om een verhoogde kraan te plaatsen, zodat bijvoorbeeld grote pannen hier gemakkelijk onder passen. Zo heb je weer meer ruimte op het aanrechtblad. Daarnaast kiezen mensen regelmatig voor een kraan met een hendel aan de zijkant in plaats van de voorkant, zodat je minder risico hebt om je handen te verbranden aan het hete water uit de kraan. Wil je nog meer mogelijkheden? Kies dan voor een uittrekbare slang aan de kraan, waarmee je pannen en de spoelbak zelf gemakkelijker uit kunt spoelen. Genoeg opties dus om jouw keukenkraan helemaal op jouw wensen en gebruik af te stemmen!

Kraan uitrekbare arm
Kokend waterkraan

Keukenkraan of kokendwaterkraan?

Op deze pagina maken we een onderscheid tussen keukenkranen en kokend waterkranen. Met keukenkranen regel je zelf de hoeveelheid koud en warm water. Dit kan met een een hendel bediening of twee knoppen bediening. Het is maar net wat jij fijn vindt. Wil je gaan voor extra comfort? Een kokend waterkraan mag dan niet in jouw keuken ontbreken. De naam van deze kraan zegt al genoeg: er komt kokend water uit de kraan. Perfect om te gebruiken als je kokend water nodig hebt om mee te koken of je gewoon een lekker kopje thee wil drinken. Dat scheelt weer een waterkoker op het aanrechtblad

Model en soort

Een ander belangrijk punt om over na te denken, is welke kraan mooi staat in jouw keuken. Bij Kitchen4All hebben we kranen die perfect passen bij jouw favoriete keukenstijl. Goud, brons, zilver, koper of een matte kleur: er is superveel keuze. Ook wat betreft de vorm van de kraan is er heel veel mogelijk. In elk geval geldt dat het belangrijk is dat de pannen onder de kraan passen. Zo kan je jouw pannen gemakkelijk vullen met water, maar is het ook mogelijk om even snel wat spullen af te wassen. Gelukkig zijn de kranen die wij aanbieden hierop afgestemd.

Eengreepskraan
Tweegreepskraan

Merken

Kwaliteit is iets waar wij heel veel waarde aan hechten. Daarom bieden wij enkel kranen aan van A-merken. Denk aan Grohe en Quooker. Wel koop je deze kranen tegen een zachte prijs. Zo blijft het samenstellen van een droomkeuken betaalbaar en leuk voor iedereen.

Stel jouw droomkeuken samen met jouw ideale kraan

Op het gebied van kranen kunnen wij je verder adviseren, zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt. Een keuze die past bij jouw budget en smaak. Maak een afspraak in een van onze winkels en bekijk de kranen in het echt. Zo krijg je meteen een beter beeld van de mogelijkheden!

Keukenkranen Kitchen4All

Keukenkraan

Kokend waterkraan kopen

Kokend waterkraan