Keukenkraan

Het is misschien maar een klein onderdeel van de keuken, maar toch echt onmisbaar: de keukenkraan. Je gebruikt deze misschien wel vaker dan dat je zelf denkt. Om bijvoorbeeld even je handen te wassen of om water te pakken om je eieren of groenten in te koken. Je nieuwe kraan moet dan ook aan al je wensen voldoen. Ontdek ons aanbod keukenkranen voor jouw droomkeuken bij een van onze winkels en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Keukenkraan kopen

Onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Novy
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Welke keukenkraan heb je nodig?

Als je op zoek bent naar een keukenkraan voor in jouw nieuwe keuken, is het belangrijk om een aantal dingen af te vragen. Hoe ziet jouw ideale keukenkraan eruit? Wat voor een bediening wens je? En heb je een voorkeur wat betreft het merk en de kleur? Houd hier rekening mee bij de zoektocht naar de ideale keukenkraan om zo een passende keuze te maken. Onze adviseurs zullen je altijd helpen bij het maken van deze keuzes, zodat jij achteraf geen spijt zult hebben van jouw aankoop.

Kraan keuken
Keukenkraan

Stijl

Landelijk, modern of design? Een kraan moet passen bij de keukenstijl die jij voor ogen hebt. Strakke lijnen passen perfect bij een moderne keuken of een design keuken. Ronde vormen passen erg goed bij een klassieke of een landelijke woonstijl. Toch staat niets vast en kan je altijd jouw eigen draai geven aan jouw keuken. Een landelijke keuken combineren met een moderne kraan? Het is allemaal mogelijk! Je bent zelf de stylist van jouw eigen keuken.

Kleur

Qua kleuren is er ook heel veel te kiezen. Zilveren en gouden keukenkranen zijn veel gekozen kleuren, maar tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat mensen kiezen voor een zwarte kraan in de keuken. Een matte afwerking is erg populair en geeft een moderne uitstraling aan de gehele ruimte.

Merk

Het kopen van een nieuwe keukenkraan is niet iets wat je elke dag doet. Je koopt een keukenkraan omdat je hier jarenlang plezier van wil beleven. Daarom bieden we bij Kitchen4All alleen keukenkranen aan van topmerken, zoals Grohe. Dit merk staat bekend om het perfecte balans tussen kwaliteit, design en duurzaamheid. Een perfecte aanwinst dus voor in jouw keuken.

Bediening

Ook wat betreft de bediening van keukenkranen valt er veel te kiezen. Denk aan een keukenkraan met twee knoppen bediening of eenhendel bediening. Met beide opties bepaal je zelf hoeveel water er uit de kraan komt en of je warm of koud water wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillen, raden we je aan om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels. Zo krijg je gelijk een goed beeld van de opties.

Keukenkraan
Soorten keukenkranen

Stel jouw droomkeuken samen

Als je een keukenkraan wilt uitzoeken voor jouw droomkeuken dan helpen we jou hier graag bij. Breng een bezoekje aan een van onze winkels en ontdek alle mogelijkheden op het gebied van keukenkranen. Een van onze specialisten staat voor jou klaar en geeft jou advies op maat zodat je uiteindelijk een keuze maakt die perfect past in jouw prachtige nieuwe keuken.