Keuken met granieten werkblad

Granieten werkblad

Bij het kiezen van het perfecte werkblad van jouw keuken kom je voor vele keuzes te staan. Zo heb je wellicht al een perfecte kleur of een passend patroon in gedachten, maar het materiaal van het werkblad is minstens zo belangrijk! Wil je dat jouw aanrechtblad duurzaam is en lang meegaat? Dan is een werkblad van graniet wellicht de juiste keuze voor jou. De werkbladen hebben vaak donkere tinten en hebben een stevige, natuurlijke look. Meer weten over granieten werkbladen? We vertellen je graag meer over dit mooie product!

Onze merken

Altijd de beste keus

Caressi
Novy
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Een robuust, natuurlijk werkblad: dit is graniet

Graniet is een natuursteen. Specifieker: een stollingsgesteente, dat is ontstaan uit lava dat ondergronds is gestold tot een enorm stevig gesteente. De samenstelling van de mineralen in dit hardsteen werkblad kan verschillen, maar vooral kwarts is veel aanwezig in deze werkbladen. Door de enorm sterke eigenschappen is graniet bij uitstek geschikt voor aanrechtbladen. We noemen daarom graag een aantal voordelen op van granieten werkbladen:

  • Graniet is harder dan glas en daardoor een stevige basis voor jouw kookkunsten. Het werkblad zal niet snel breken, waardoor jij langer met je keuken doet.
  • Naast dat het sterk is, is graniet ook nog eens bijna krasvrij en stootvast. Hierdoor blijft jouw werkblad heel én mooi.
  • Graniet is van nature een vlekvrij en hygiënisch materiaal. Dat scheelt een hoop schoonmaakfrustraties.
  • Het materiaal oogt natuurlijk en is beschikbaar in vele verschillende kleuren en motieven. Zo vind je altijd een granieten werkblad dat bij jouw keuken past.
Granieten keukenwerkblad
Keukenwerkblad van graniet

Het perfecte werkblad voor jou

Kies je voor een granieten werkblad? Dat kunnen we heel goed begrijpen! Qua prijs valt graniet nét boven de middenmoot, waardoor het – ondanks de luxe kwaliteiten – een relatief toegankelijk materiaal blijft. Daarnaast heb je heel veel keus wanneer je voor een granieten werkblad kiest. Bij Kitchen4All bieden we altijd een ruim assortiment aan aanrechtbladen, waardoor er altijd wel een blad is dat helemaal bij jouw keuken en wensen past.

Inspiratie voor jouw werkblad

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je kijken naar de mogelijkheden van graniet in jouw keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in een van onze winkels, waarin we samen zullen kijken naar mogelijke samenstellingen binnen jouw nieuwe keuken. Je mag natuurlijk ook gerust binnen komen lopen in een van onze winkels om zelf alvast rond te kijken. We hebben vele keukenopstellingen en staaltjes aanwezig in onze winkelruimtes, waardoor je de vele mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. Je bent van harte welkom!

Keuken met granieten werkblad Kitchen4All