Keuken met marmerlook werkblad

Marmerlook werkblad

Denk jij eraan om te kiezen voor een marmerlook werkblad? Marmer in de keuken is het perfecte voorbeeld van een keukentrend die achteraf geen trend, maar een blijvertje lijkt te zijn. Bij Kitchen4All snappen we dit wel; marmer is toe te passen in vele verschillende stijlen en straalt altijd een bepaalde degelijkheid uit. Enig nadeel: marmer is tamelijk duur. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven die dezelfde looks hebben als marmer, maar een zachter prijsje. Zo bestaan er marmerlook werkbladen in meerdere kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan kunststof, keramiek of composiet. We vertellen je graag alles over de marmerlook werkbladen die je vindt in onze keukenwinkels!

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz
Marmerlook werkblad zwart

Marmerlook als ultiem alternatief

Een van de redenen dat marmerlook zo mateloos populair is, is dat deze keukenbladen haast niet van echt marmer te onderscheiden zijn. De technieken van tegenwoordig zijn zo goed dat de look bijna identiek nagebootst kan worden, en er bestaan natuursteensoorten die sterk overeenkomen met marmer. Maar marmerlook werkbladen hebben nog meer voordelen:

  • Marmerlook keukenbladen zijn makkelijker in onderhoud dan echt marmer. Het oppervlak van marmer is namelijk poreus en neemt daarom bijvoorbeeld sneller vloeistoffen op (=vlekken), waar dit bij marmerlook werkbladen niet het geval is.
  • De kosten van een marmeren aanrechtblad kunnen behoorlijk oplopen, maar als je kiest voor een marmerlook werkblad heb je de hoogte van de prijs zelf in de hand. De materialen zijn namelijk goedkoper én je kunt kiezen tussen verschillende materialen.
  • Ondanks dat het geen echt marmer is, heeft marmerlook een prachtige natuurlijke uitstraling.
  • Voor haast iedere stijl is wel een passend marmerlook werkblad te vinden. Ga voor zwart of wit, of bijvoorbeeld voor meer een aardetint. Alles is mogelijk!

Jouw perfecte marmerlook keuken

De marmerlook zien we steeds vaker terugkomen in keukens van onze klanten. Het is erg mooi om te zien hoe iedere stijl weer een compleet andere draai aan deze werkbladen kan geven. Misschien ga je wel voor een stijlvolle witte marmerlook keuken met gouden elementen, of kies je voor een industriële look met een zwart marmerlook blad. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Ook leuk: je kunt de marmerlook overal terug laten komen. Denk aan accessoires als snijplanken of kastjes elders in huis. Zo creëer jij een prachtige geheel.
Ben jij dus op zoek naar een keukenwerkblad dat jouw stijl helemaal benadrukt, maar wil je geen echt marmer in de keuken? Kies dan voor een marmerlook werkblad en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Marmerlook keuken
Werkblad keuken marmerlook

Vind jouw ideale keuken

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Onze adviseurs nemen je graag mee door alle mogelijkheden die marmerlook te bieden heeft. We laten je graag verschillende keukenopstellingen en materialen zien en maken helemaal gratis een 3D-ontwerp op maat voor je. Zo kun je al helemaal voor je zien hoe jouw keuken eruit zal komen te zien. Kom dus gerust inspiratie opdoen in een van onze winkels, of plan direct gratis en vrijblijvend jouw adviesafspraak. De koffie staat voor je klaar!