• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all Barneveld

Winkelbezoek op afspraak weer mogelijk! Plan nu een afspraak!

Kitchen4all Barneveld - maakt droomkeukens betaalbaar

Persoonlijk advies, zoals het hoort!

Onze adviseurs helpen je graag met je nieuwe droomkeuken. Geheel vrijblijvend bespreken ze wat de mogelijkheden en wensen zijn. Er wordt zelfs een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Eric, Karel, Alexander, Herwin & Joost staan voor je klaar!

Eric Kroon

Adviseur & eigenaar

Karel Slingerland

Adviseur

Alexander van Kolthoorn

Adviseur

Herwin van Asselt

Orderverwerker/planner

Joost van 't Zelfde

Logistiek medewerker

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Keuken kopen bij de specialist in Barneveld

Een keuken kopen in Barneveld of omgeving? Bij Kitchen4all Barneveld ben je aan het juiste adres voor het vinden van jouw droomkeuken. Dankzij ons complete aanbod, vind je altijd wel een keuken die past bij jouw smaak.

In onze gloednieuwe showroom met een oppervlakte van maar liefst 1300 m2 kun jij je laten inspireren door de diverse keukenopstellingen. Van landelijk en design tot aan modern en tijdloos: er is genoeg keuze. Wil je een budget keuken kopen? Ook dan kun je bij ons slagen.

Ongeacht voor welke keuken of welk product je gaat, bij Kitchen4all ben je verzekerd van goede kwaliteit. We zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat we standaard 5 jaar garantie bieden op je aankoop. Waarom we zo vol vertrouwen zijn? We verkopen uitsluitend hoogwaardige en kwalitatieve producten van bekende A-merken.

Kitchen4all Barneveld: advies op maat

Onze ervaren adviseurs zijn op de hoogte van de laatste keukentrends en beschikken over de juiste kennis om jou te helpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kun je jouw wensen met ons delen. Onze specialisten geven je een vrijblijvend en persoonlijk advies, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Jouw wensen vertalen we naar een gratis en realistisch 3D-ontwerp (t.w.v. €150). Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Ben je het eens met het ontwerp en de offerte? Wij zorgen dan dat de producten bij je thuis worden geleverd, op een dag en tijdstip dat dit jou uitkomt.

Onze service

Als je een nieuwe keuken koopt dan wil je hier graag jarenlang plezier van beleven. Het is belangrijk dat de kwaliteit van een keuken hoog is, maar ook dat de keuken op een juiste manier gemonteerd wordt. Indien gewenst is het mogelijk om de keukenmontage over te laten aan Kitchen4all. Wij werken uitsluitend samen met een aantal vakkundige monteurs die zo secuur mogelijk te werk gaan. Mocht je het liever zelf willen doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vergis je alleen niet: een keuken installeren in een kundig en tijdrovend werk. Het bespaart je natuurlijk wel weer een hoop geld!

Bij Kitchen4all vind je alles onder één dak, wat zowel geldt voor producten als service. Wij zijn er voor je van A tot Z en begeleiden je gedurende het hele proces.

Klinkt goed? Breng een bezoek ons in vestiging Barneveld of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Zien we je snel?

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7