&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all Hoogeveen

Wij maken droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Een betaalbare keuken kopen doe je bij dé plaatselijke keukenspecialist Kitchen4all Hoogeveen. Wij hebben een prachtig en ruim assortiment aan complete keukens, apparatuur, accessoires en PVC vloeren van de hoogste kwaliteit tegen vaste lage nettoprijzen!

In onze showroom van 500 m² in Hoogeveen laten we je graag alle mogelijkheden zien. Wij hebben namelijk alles voor moderne, tijdloze, betonlook, design en landelijke keukens. Shop je jouw keuken op budget? Wij hebben ook goedkope en budget keukens.

Wil je een beeld krijgen hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien? Laat je inspireren met een keukenadvies inclusief een gratis 3D ontwerp t.w.v. €150,-!

We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, te allen tijde, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

Michael, Hans en Jan Maarten staan voor je klaar!
Michael Van de Belt

Adviseur & eigenaar

Jan Maarten den Admirant

Adviseur

Hans Voorn

Adviseur

Maak een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ
    *Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Keuken kopen bij Kitchen4all Hoogeveen

Waarom een keuken kopen bij Kitchen4all Hoogeveen? Wij hebben uitsluitend ervaren medewerkers in dienst die over voldoende kennis bezitten om jou je droomkeuken te bezorgen. Met een luisterend oor (en natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee) proberen ze erachter te komen waar jij naar op zoek bent en hoe ze jou daar vervolgens het beste bij kunnen helpen. Kom dus gerust langs in onze veelzijdige showroom in Hoogeveen voor de mooiste keukens!

Vakkundige montage bij keuken kopen Hoogeveen

Kitchen4all snapt dat het monteren van een keuken niet iedereen zijn favoriete bezigheid is. Of dat je het simpelweg gewoon te veel gedoe kan vinden. Indien gewenst, kunnen wij dan ook de montage voor je regelen als je bij ons de keuken koopt in Hoogeveen. We werken uitsluitend samen met ervaren en professionele adviseurs die zichzelf al keer op keer bewezen hebben. Scheelt jou weer een hoop zorgen! Mocht je het liever zelf willen doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vergis je alleen niet: een keuken installeren in een kundig en tijdrovend werk.

Beste service in Hoogeveen

Tijdens en na de koop van jouw keuken bij Kitchen4all Hoogeven geniet je altijd van de beste service. Onze deskundige adviseurs staan namelijk altijd voor je klaar om je vrijblijvend en persoonlijk advies te geven. Zodra je eruit ben wat je wilt hebben, zullen zij dit vervolgens omtoveren in een gratis 3D ontwerp. Zo kun je beter inschatten hoe je keuken eruit komt te zien. Zodra je het eens bent met het 3D ontwerp en de bijbehorende offerte, zorgen wij dat de producten bij jou thuis geleverd worden. En dit op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt! Ook bieden wij dus standaard 5 jaar garantie aan op onze keukens.

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een succesvolle franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. Wij willen betaalbare keukens van oerdegelijke Duitse kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Bij ons vind je alles onder één dak, wat zowel geldt voor producten als service. Wij zijn er voor je van A tot Z en begeleiden je gedurende het hele proces. Bezoek dus ons in vestiging Hoogeveen of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Tot snel!

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Biddinghuizen

Deze familie heeft samen met Kitchen4all Dronten hun droomkeuken gerealiseerd. De witte hoogglans keuken in combinatie met het composieten werkblad zorgt voor een prachtige sfeervolle uitstraling.

9,7