Advies op afstand? Whatsapp ons!06-18464691

Kitchen4all Hoogeveen

Advies op afstand? Whatsapp ons!06-18464691

Wij maken droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Advies bij je thuis, wij komen bij je langs!

Onze adviseurs komen graag bij je thuis om de keuken op te meten en geheel vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Na het opmeten wordt er een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk. Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, ten alle tijden, volgens de richtlijnen doen. Neem direct contact op met de vestiging of maak een afspraak!

''Bij Kitchen4all Hoogeveen geen zorgen. Van advies tot montage, wij regelen alles voor je!''

Michael Van de Belt

Adviseur & eigenaar

Jan Maarten den Admirant

Adviseur

Gratis digitale afspraak of thuisadvies?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Keuken kopen bij Kitchen4all Hoogeveen

Waarom een keuken kopen bij Kitchen4all Hoogeveen? Wij hebben uitsluitend ervaren medewerkers in dienst die over voldoende kennis bezitten om jou je droomkeuken te bezorgen. Met een luisterend oor (en natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee) proberen ze erachter te komen waar jij naar op zoek bent en hoe ze jou daar vervolgens het beste bij kunnen helpen. Kom dus gerust langs in onze veelzijdige showroom in Hoogeveen voor de mooiste keukens!

Vakkundige montage bij keuken kopen Hoogeveen

Kitchen4all snapt dat het monteren van een keuken niet iedereen zijn favoriete bezigheid is. Of dat je het simpelweg gewoon te veel gedoe kan vinden. Indien gewenst, kunnen wij dan ook de montage voor je regelen als je bij ons de keuken koopt in Hoogeveen. We werken uitsluitend samen met ervaren en professionele adviseurs die zichzelf al keer op keer bewezen hebben. Scheelt jou weer een hoop zorgen! Mocht je het liever zelf willen doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vergis je alleen niet: een keuken installeren in een kundig en tijdrovend werk.

Beste service in Hoogeveen

Tijdens en na de koop van jouw keuken bij Kitchen4all Hoogeven geniet je altijd van de beste service. Onze deskundige adviseurs staan namelijk altijd voor je klaar om je vrijblijvend en persoonlijk advies te geven. Zodra je eruit ben wat je wilt hebben, zullen zij dit vervolgens omtoveren in een gratis 3D ontwerp. Zo kun je beter inschatten hoe je keuken eruit komt te zien. Zodra je het eens bent met het 3D ontwerp en de bijbehorende offerte, zorgen wij dat de producten bij jou thuis geleverd worden. En dit op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt! Ook bieden wij dus standaard 5 jaar garantie aan op onze keukens.

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een succesvolle franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. Wij willen betaalbare keukens van oerdegelijke Duitse kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Bij ons vind je alles onder één dak, wat zowel geldt voor producten als service. Wij zijn er voor je van A tot Z en begeleiden je gedurende het hele proces. Bezoek dus ons in vestiging Hoogeveen of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Tot snel!

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

9,7