&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Werkwijze

Een compleet nieuwe keuken of enkel een los keukenonderdeel? Onze specialisten begeleiden je van A tot Z. Dit doen wij in vier stappen.

Stap 1 – Deskundig advies

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat wij precies weten wat je wilt. Dit houdt in dat onze deskundige adviseurs je graag een luisterend oor bieden onder het genot van een kop thee of koffie. Samen met jou bespreken we jouw specifieke wensen en voorkeuren om zo een globaal beeld van je nieuwe keuken of keukenvloer te ontwikkelen. Hierna ga je samen met de adviseur de showroom in op inspiratie op te doen en producten uit te zoeken. Heb je iets moois gezien maar staat het niet in onze showroom? Wij bestellen het voor je.

Stap 2 – Gratis 3D-ontwerp

Zodra alle producten zijn uitgezocht, is het ontwerp van je nieuwe keuken klaar. Aangezien we begrijpen dat het nogal moeilijk is om een goede voorstelling te maken van het uiteindelijke resultaat, maken we geheel gratis een 3D-ontwerp voor je. Het 3D-ontwerp dient later tevens als leidraad voor de monteurs.

Zodra je akkoord hebt gegeven voor het 3D-ontwerp en de offerte, is het tijd voor de volgende beslissing. Wil je je keuken zelf monteren, of laat je dit liever doen door professionele vakmensen? Als je kiest voor montage door onze monteurs, wordt er in overleg met jou een afspraak gepland bij jou thuis met de monteur. Deze komt de situatie opnemen en controleert of alle maten kloppen. Zo komen zowel jij als hij/zij niet voor nare verassingen te staan. Doe je de montage liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Denk er wel aan dat het kundig werk is en het veel tijd kan kosten.

Stap 3 – Gratis bezorging

Je droomkeuken is gerealiseerd, dus het is tijd voor de bezorging van de door jou uitgekozen producten. In overleg met jou spreken we het moment van bezorging af wanneer dit jou het beste uitkomt. Over de kosten hoef je je ook geen zorgen te maken. Onze bezorging is namelijk altijd gratis, hoe klein of groot je bestelling ook is! Doe je de montage zelf? Dan is dit voor jou de laatste stap.

Stap 4 – Professionele montage

Kies je ervoor om de montage door Kitchen4alll te laten regelen? Dan kies je voor de zekerheid van goede installatie. Wij werken alleen samen met ervaren, erkende en professionele monteurs. Nu de laatste stap is afgerond willen we je feliciteren met je nieuwe keuken of nieuw keukenproduct! Wij wensen je veel plezier ermee en zouden het leuk vinden om een foto te ontvangen van het eindresultaat!

9,7