• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Onze werkwijze

Deskundig en snel

Bij het proces van een keuken kopen komt een boel kijken. Welke mogelijkheden biedt de ruimte, welke materialen hebben de voorkeur en welke stijl heeft jouw ideale keuken? Er zijn oneindig veel variaties te bedenken wanneer je jouw nieuwe keuken uit gaat zoeken. Dat is natuurlijk heel fijn, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom nemen we je graag mee in onze werkwijze, waarbij we je graag laten zien hoe wij te werk gaan. Zo weet jij waar je aan toe bent wanneer je bij ons een afspraak maakt. Bekijk hieronder ons stappenplan en laat je meenemen in alle leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een keuken!

Onze werkwijze - Kitchen4All
Deskundig advies kitchen4all

Stap 1

Deskundig advies

Je bent erover uit: de keuken moet worden vernieuwd, of misschien heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een nieuwe keuken gerealiseerd moet worden. Daarom maak je een afspraak bij een van onze winkels. Hierin bespreek je jouw wensen met onze keukenadviseur. Zijn jouw wensen duidelijk? Dan maakt onze adviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw ideale keuken. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw keuken eruit zal komen te zien.

Gratis 3d ontwerp kitchen4all

Stap 2

De juiste materialen

Wanneer we jouw ideale keuken in beeld hebben, is het tijd voor een van de leukste stappen in het proces: we gaan samen door de winkel om de artikelen voor de keuken uit te zoeken. We hebben vele verschillende materialen en producten waar je uit kunt kiezen, om jouw keuken zo helemaal eigen te maken. Het 3D-ontwerp wordt hier uiteraard op aangepast. We kiezen de kleuren van de fronten, we kijken welk werkblad geschikt is en welke apparatuur past bij jouw wensen.

Gratis bezorging kitchen4all

Stap 3

De ruimte inmeten

Als alle artikelen zijn gekozen, maken we een prijsopgave. Als wij ook de montage van jouw keuken verzorgen, maken we ook een schatting van deze kosten. Hierbij is het belangrijk dat we de ruimte precies in beeld hebben; wat zijn de precieze afmetingen, waar lopen de leidingen en hoe ziet het elektra eruit? Omdat de montage van jouw keuken een precies werk is, maken we een goed plan. Een keukenverbouwing doe je natuurlijk niet ieder jaar, dus het is belangrijk dat de montage van jouw keuken vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom komen wij of de monteur altijd de ruimte zelf inmeten, zodat hier niks kan misgaan tijdens de montage.

Professionele montage kitchen4all

Stap 4

Professionele montage

Na het inmeten maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gaat gebeuren en kom je niet voor verrassingen te staan. De totale offerte zullen we samen bespreken. Is alles duidelijk en is en de prijs is naar tevredenheid? Dan plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan met het monteren van jouw nieuwe keuken. Na de verbouwing is het tijd om te genieten en kan je ook na oplevering altijd weer langs komen mochten er onverhoopt toch nog aandachtspunten zijn. Want ook na de verbouwing zijn we er voor je! Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak of kom langs!

Afspraak maken

Onze 4All gewoonten

Actuele keukentrends

Actuele keukentrends

Bij ons vind je de meest actuele keukendesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de keuken nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de keuken krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt met score van 9+ op Qasa!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw keuken, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste keuken voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe keuken. Want daar doen we het voor!

Bekijk alle keukenstijlen

Naar overzicht

Bekijk alle opstellingen

Naar overzicht

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.