Keuken grafiet

Grafiet keukens

Grafiet is een donkere kleur die heel dicht tegen zwart aan zit. Ben jij op zoek naar een grafiet keuken? Dan bieden we bij Kitchen4All genoeg opties voor jouw nieuwe keukenruimte! Deze kleur is ideaal voor wie een donkere kleur zoekt voor in de keuken, maar niet voor compleet zwart wil gaan. Grafiet als kleur in de keuken geeft vaak een luxe uitstraling aan de ruimte, en is ideaal voor wie voor de industriële look wil gaan. We vertellen je graag meer over deze bijzonder populaire tint in de keuken.

Net niet zwart

Zoals we al even noemden, is grafiet nét geen zwart. Wel wordt het vaak een zwart-tint genoemd, omdat de kleur er zo dicht tegenaan zit. De kleur is echter nét iets lichter en oogt daardoor wat zachter. Waar zwart vaak wat harder afsteekt tegen andere kleuren en tinten (wat overigens ook erg mooi kan zijn), vormt grafiet een wat rustiger geheel met de omgeving. Zo staat betonlook prachtig bij een grafiet keuken, maar ook een marmerlook blad met grijze aders matcht prachtig bij grafiet. Ook een mooie natuurlijke look creëer je met houtlook als blad. De mogelijkheden met grafiet in de keuken zijn eindeloos!

Keuken grafiet kleur
Keukenfront grafiet

Praktisch en stijlvol

Veel mensen zijn bang dat er door de donkere tint snel vingerafdrukken ontstaan op de fronten van een grafiet keuken, zeker wanneer wordt gekozen voor touch-to-open kastdeurtjes. Tegenwoordig zijn steeds meer fronten echter voorzien van een easytouch coating. Dit is een speciale coating, die ervoor zorgt dat vingerafdrukken veel minder snel op de fronten blijven staan. Daarnaast is een keuken met grafiet kleur heel goed te combineren met allerlei accessoires. Maak de keuken compleet met accessoires in grafiet kleur, of kies er juist voor om kleur toe te passen boven de neutralere basis van jouw keuken. Het is helemaal aan jou – hoewel onze keukenadviseurs je natuurlijk graag helpen bij het maken van deze keuzes.

Jouw grafiet zwarte keuken

Heb je nog vragen over jouw grafiet keuken? Bijvoorbeeld over welke opstelling het best bij jouw keukenruimte past of welke kleuren en materialen het mooist combineren in jouw grafiet keuken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met een van onze winkels of plan direct jouw gratis adviesgesprek in. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw grafiet zwarte keuken. We zijn benieuwd naar jouw grafiet keuken!

Gratis adviesgesprek

Grafiet keuken