Maak een gratis 3D-ontwerp van jouw keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Misschien wil je zelf dan alvast aan de slag met het indelen van jouw nieuwe keuken. Daarvoor hebben we iets handigs: een gratis online 3D-keukenplanner. Zo kun jij gemakkelijk een ontwerp maken van jouw nieuwe keuken en precies zien of dit jouw nieuwe droomkeuken is. Start via onderstaand formulier met jouw gratis 3D-ontwerp.

Maak jouw 3D-ontwerp

Realiseer je eigen droomkeuken met je eigen ontwerp. Geheel naar jouw smaak, stijl en voorkeur!

Jouw gratis keuken ontwerp

Vul onderstaand formulier in en start!

We vragen om je gegevens zodat we contact met je kunnen opnemen voor advies!

Hoe werkt het?

Het maken van een 3D-ontwerp klinkt misschien moeilijk, maar dat is het helemaal niet! In een aantal stappen maak je heel eenvoudig een prachtig ontwerp.

Stap 1: voer de afmetingen in
Voer de afmetingen van jouw keuken in. Denk hierbij ook aan ramen en deuren.

Stap 2: kies jouw keukenopstelling
Kies de keukenopstelling die jij voor ogen hebt voor jouw nieuwe keuken.

Stap 3: bepaal de keukenstijl
Bepaal de stijl van jouw nieuwe keuken.

Stap 4: de invulling van de keuken
Je kunt nu beginnen met de invulling van de keuken, denk aan de kasten en keukenapparatuur.

Stap 5: maak het af
Je ontwerp is nu klaar! Wil je graag advies over jouw ontwerp ontvangen? Neem het ontwerp mee naar een van onze winkels waar onze adviseurs je graag verder helpen.

3D ontwerp maken Kitchen4All

De kleuren en stijl voor jouw nieuwe keuken

Staat de kleur of stijl die jij voor jouw nieuwe keuken voor ogen hebt, niet in onze keukenplanner? Niet getreurd! Omdat we een ruim assortiment aan kleuren en stijlen bieden, bieden we in onze tool helaas niet alle kleuren en stijlen aan. In onze winkels vind je wel ons volledige assortiment, waardoor je gewoon de keuken kunt samenstellen die jij voor ogen hebt. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan vast een kijkje bij onze keukenstijlen of keuken kleuren.

Tips voor het ontwerpen van jouw keuken

Je ontwerpt niet iedere dag een nieuwe keuken, dus het kan best lastig zijn om te bedenken waar je allemaal rekening mee moet houden. Daarom geven wij je een aantal tips:

1. In kaart brengen van de ruimte
Voordat je begint met het maken van een ontwerp is het aan te raden om eerst de afmetingen van de ruimte in kaart te brengen. Hou daarbij ook rekening met ramen, deuren en de hoogte van de keuken.

2. De indeling van de ruimte
Naast de afmetingen van de ruimte is het ook handig om te weten hoe de ruimte er qua vorm uitziet. Is het een rechthoekige afgesloten ruimte? Of is het een vierkante open keuken? Dit heeft namelijk invloed op welke keukenopstelling het meest geschikt voor jou is.

3. De keukendriehoek
In iedere keuken vind je een spoelbak, kookplaat en koelkast. Plaats deze in de vorm van een driehoek en zo kort mogelijk op elkaar. Zo zorg je ervoor dat de keuken praktisch is in gebruik.

4. Probeer eens iets anders
Misschien heb je al een bepaalde keukenopstelling voor ogen, maar we adviseren om altijd verschillende opstellingen en indelingen te proberen. Je kunt zo tot verrassende indelingen komen!

3D keukenplanner Kitchen4All

Bezoek een van onze winkels

Kom je toch niet helemaal uit het ontwerp van je nieuwe keuken? Of wil je van jouw 3D-ontwerp werkelijkheid maken? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen! Zij beginnen met een korte kennismaking waarbij ze jouw wensen in kaart brengen. Aan de hand daarvan kunnen zij je voorzien van advies en jouw ontwerp omzetten naar een droomkeuken!

Maak een afspraak