Zwarte keuken met wit blad in marmerlook

Vind jij zwart met wit in combinatie met marmerlook ook zo’n gave, gedurfde combinatie? En zou je deze combinatie graag terug willen zien in jouw keuken? Dan zit je bij ons helemaal goed! Geef je wensen omtrent jouw zwarte keuken met wit blad in marmerlook aan ons door en wij maken jouw keukenkleur geheel op maat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden van een zwarte complete keuken met een wit blad in marmerlook zijn? Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een warme kop koffie. Onze keukenadviseurs heten je van harte welkom in één van onze winkels!

Zwart met wit als marmerlook: een chique combinatie

Een zwarte keuken met een wit blad in marmerlook is een zeer chique combinatie. Het witte aanrechtblad met marmerlook zorgt voor een mooi contrast met de zwarte kastjes. Toch is een zwarte keuken met een wit marmerlook blad niet zo zwart-wit als je zou denken. Marmer heeft namelijk een zeer typerende uitstraling die gekenmerkt wordt door de ‘aders’ die door het materiaal lopen. Bij een witte marmerlook zijn deze aders vaak (donker)grijs tot zwart van kleur.

Naast deze aders heeft marmer vaak ook prachtige kleurschakeringen. Omdat marmer een natuursteen is, is ieder aanrechtblad gemaakt van marmer een unieke. Als je goed kijkt, zie je een soort kristalstructuur in het materiaal, dat wat weg heeft van een suikerklontje. Marmer is bijzonder sterk en is goed bestand tegen hoge temperaturen. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat een zwarte keuken met een wit marmer blad zeer geliefd is!

Zwarte keuken wit marmerlook
Wit marmerlook zwarte keuken

Zwarte keuken met wit marmerlook blad in diverse opstellingen

Een zwarte keuken met een wit marmerlook blad is in verschillende keukenopstellingen te verkrijgen. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een standaard rechte keuken, maar ook een hoekkeuken of keuken met kookeiland behoren tot de mogelijkheden. Het is maar net wat je zelf graag wilt én wat er uiteraard mogelijk is in de beschikbare ruimte. Zo heb je voor een keuken met kookeiland meer ruimte nodig dan wanneer je kiest voor een kleine hoekkeuken. Onze keukenadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Tips, trends en inspiratie op onze website

Voor tips, trends en inspiratie voor jouw zwarte keuken met een wit blad in marmerlook raden wij aan om verder te kijken op onze website. Naast de allerlaatste keukentrends vind je hier ook een pagina met keukens die wij de afgelopen tijd bij diverse klanten hebben mogen plaatsen en opleveren. Zo kun je alvast wat ideeën opdoen voor jouw nieuwe zwarte keuken met een wit marmerlook blad. Bijvoorbeeld de beoogde keukenopstelling. Neem daarom zeker eens een kijkje!

Zwarte keuken met wit marmerlook blad
Zwarte keuken met wit marmerlook

Vind jouw zwarte keuken met wit marmerlook blad bij Kitchen4All!

Wij vinden het belangrijk dat jij 100 procent tevreden bent met jouw nieuwe zwarte keuken met een wit marmerlook blad. Onze vakspecialisten staan je daarom graag bij met deskundig advies. We zijn eerlijk en transparant. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Vanaf de allereerste schets tot aan de vakkundige montage en oplevering van jouw zwarte keuken met een wit marmer blad. Bij ons kun je rekenen op een complete ontzorging!

Plan een adviesgesprek