Luxe keuken met kookeiland

Bij een luxe keuken denk je al snel aan een ruime keukenopstelling, voorzien van de mooiste kleuren en materialen en de nieuwste keukenapparatuur. Een kookeiland past door de extra ruimte dan ook perfect bij de luxe keukenstijl. Wil je graag weten of een luxe keuken met kookeiland iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Luxe keuken met eiland

De stijlvolle uitstraling van een luxe keuken met kookeiland

Wanneer je voor een luxe keuken met eiland kiest, weet je zeker dat je een stijlvolle ruimte creëert. De stijlvolle uitstraling van deze combinatie is dan ook een van de belangrijkste kenmerken ervan. Maar dat betekent niet dat een luxe keuken kostbaar hoeft te zijn, je kunt namelijk met budget elementen ook gewoon een luxe keuken met eiland samenstellen. Daarnaast zorg je met een kookeiland ervoor dat je veel ruimte hebt om lekker te koken én al je spullen in op te bergen. Dit maakt een luxe keuken met kookeiland niet alleen stijlvol, maar ook nog eens praktisch.

Zwarte luxe keuken met eiland
Groene luxe keuken met kookeiland

Deze kleuren en materialen passen bij een luxe keuken

Je kunt een luxe keuken met allerlei kleuren en materialen samenstellen. Vaak wordt er gekozen voor de wat meer neutrale kleuren als wit, zwart, beige of taupe. Maar wanneer je graag wilt uitpakken met jouw luxe keuken kun je ook gaan voor opvallende kleuren blauw, groen of zelfs roze. De materialen waar je aan kunt denken zijn vooral marmerlook en natuursteen. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld betonlook of houtlook, maar kies dan voor de rest van de keuken voor wat warmere kleuren en materialen. Anders gaat de luxe stijl van de keuken verloren.

Combineer jouw luxe keuken met andere stijlen

Wil je graag een unieke luxe keuken samenstellen? Kies er dan voor om twee stijlen met elkaar te combineren. Je kunt de luxe keukenstijl bijvoorbeeld heel goed combineren met moderne elementen. Combineer voor deze combinatie mat zwarte accenten met beige fronten en een keramieken werkblad. Ook de marmerlook keuken past prachtig bij de luxe stijl. Ga dan bijvoorbeeld voor zwarte fronten, een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Zo kun je ook een combinatie maken met een strakke, houten, design en minimalistische keuken. Allerlei mogelijkheden dus!

Luxe keuken met schiereiland

Laat je inspireren

door onze luxe keukens van onze klanten

Beige luxe keuken met kookeiland

Hoe kun je een luxe keuken met kookeiland creëren?

Het samenstellen van een nieuwe keuken doe je natuurlijk niet iedere dag. Wanneer je je keuken gaat samenstellen begin je met de keukenopstelling. Bij een luxe keuken met eiland bestaat deze dus uit een combinatie met een eiland. Daarna kun je de fronten en het werkblad van jouw keuken uitzoeken. Bij een luxe keuken kun je bijvoorbeeld gaan voor zandkleurige fronten en een marmerlook werkblad. Dan ontbreken de kraan, spoelbak en eventueel de grepen natuurlijk nog. Vooral koperkleurige en goudkleurige accenten zijn populair bij deze keukenstijl. Als laatste kies je de keukenapparatuur uit, waarbij je niet alleen kijkt naar design maar ook naar de functionaliteiten.

Altijd direct de scherpste prijs bij Kitchen4All

Of je nu op zoek bent naar een exclusieve keuken met kookeiland of naar een basic rechte keuken, je wil graag weten waar je aan toe bent. Daarom ontvang je bij Kitchen4All altijd een offerte met daarin direct de scherpste prijs. We houden namelijk niet van gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes, maar van eerlijkheid en transparantie. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan!

Jadegroene luxe keuken met kookeiland

Bezoek een van onze keukenwinkels

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe droomkeuken? Maak dan eens een afspraak bij een van onze keukenwinkels! We staan daar voor je klaar om jou te helpen met het samenstellen van je nieuwe droomkeuken. Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen, beginnen we altijd met een korte kennismaking. Aan de hand daarvan voorzien we je van advies en gaan we samen op zoek naar jouw droomkeuken.

Plan jouw adviesafspraak