Maak een afspraak bij Kitchen4All

Ben jij op zoek naar dé droomkeuken voor in jouw huis? Maak via onderstaand formulier direct een afspraak en laat je gratis adviseren over jouw droomkeuken. Wist je dat je bij ons altijd bij de eerste afspraak al een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken ontvangt? Dit ontwerp wordt volledig aangepast aan de door jouw gekozen kleuren en materialen. We passen dit ontwerp net zo vaak aan totdat jij tevreden bent!

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten beoordelen ons op Qasa met een

Qasa cijfer Kitchen4All

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Familie Mars - 09-01-2024

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Familie Schutte - 23-02-2024

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Familie Hage - 15-01-2024

Een score van 9.6 op basis van 836 reviews.

Bekijk onze opgeleverde keukens

Keukens voor iedereen

Naar overzicht

Jouw afspraak bij Kitchen4All

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen we je met persoonlijk keukenadvies. Na het inmeten van de ruimte wordt er een 3D-ontwerp gemaakt, waarin al jouw keukenwensen verwerkt zullen worden. Je krijgt van ons direct een eerlijke, scherpe prijs voor jouw keuken. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zorgen wij er ook voor dat jouw keuken - als dit de wens is - volledig wordt gemonteerd. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je straks genieten van jouw nieuwe keuken! Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Je bent van harte welkom!

Persoonlijk en inspirerend

Wanneer je bij ons een afspraak inplant, vinden we het belangrijk dat je écht goed geholpen wordt. Zo kun je volop inspiratie opdoen in onze winkel en staan onze adviseurs voor je klaar om naar jouw wensen te luisteren. Omdat iedereen anders is, stemmen wij hier altijd op af zodat jouw keuken helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarom zal jouw afspraak geen routinewerk zijn, maar een persoonlijk gesprek vol inspiratie. Meer lezen over onze werkwijze? Dat kan via deze pagina.