Maak een afspraak bij Kitchen4All

Ben jij op zoek naar dé droomkeuken voor in jouw huis? Maak via onderstaand formulier direct een afspraak en laat je gratis adviseren over jouw droomkeuken.

Profiteer van onze gratis montageweken

Alleen t/m 29 februari profiteer je van gratis montage bij aankoop van een complete keuken. En dat bovenop de scherpste prijs die we je altijd direct bieden. De actie geldt t/m 29 februari, wees er dus snel bij. Meer informatie en de voorwaarden van de actie vind je hier.

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten beoordelen ons op Qasa met een

Qasa cijfer Kitchen4All

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 09-01-2024

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 26-01-2024

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 23-02-2024

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 02-02-2024

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 15-01-2024

Bekijk onze opgeleverde keukens

Keukens voor iedereen

Naar overzicht

Jouw afspraak bij Kitchen4All

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpen we je met persoonlijk keukenadvies. Na het inmeten van de ruimte wordt er een 3D-ontwerp gemaakt, waarin al jouw keukenwensen verwerkt zullen worden. Je krijgt van ons direct een eerlijke, scherpe prijs voor jouw keuken. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zorgen wij er ook voor dat jouw keuken - als dit de wens is - volledig wordt gemonteerd. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je straks genieten van jouw nieuwe keuken! Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Je bent van harte welkom!

Persoonlijk en inspirerend

Wanneer je bij ons een afspraak inplant, vinden we het belangrijk dat je écht goed geholpen wordt. Zo kun je volop inspiratie opdoen in onze winkel en staan onze adviseurs voor je klaar om naar jouw wensen te luisteren. Omdat iedereen anders is, stemmen wij hier altijd op af zodat jouw keuken helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarom zal jouw afspraak geen routinewerk zijn, maar een persoonlijk gesprek vol inspiratie. Meer lezen over onze werkwijze? Dat kan via deze pagina.