Keukenverlichting

Keukenverlichting

Jouw droomkeuken komt pas echt tot zijn recht met de juiste verlichting. Zo zorgt het enerzijds voor een praktische uitstraling, terwijl het anderzijds veel sfeer met zich meebrengt. Maar hoe kies je nou de juiste verlichting uit voor jouw droomkeuken? In de basis zijn er drie type verlichting: basis verlichting, sfeerverlichting en werkverlichting. Voor in je keuken is vooral de werkverlichting belangrijk.

Keukenverlichting bij Kitchen4All

Nu keukens tegenwoordig niet meer alleen zijn om in te koken maar ook vooral om in te leven is verlichting enorm belangrijk. De verkeerde lichtkleur van keukenverlichting kan ervoor zorgen dat je lekkere stuk vlees er niet zo goed uitziet als dat die daadwerkelijk is. Keukenverlichting is een breed begrip voor verlichting die gebruikt wordt in de keuken. Welke soort verlichting het beste past bij jouw keuken verschilt per keuken.

Keukenverlichting bij Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz
Basisverlichting

Basisverlichting

Bij basisverlichting kan je denken aan centrale verlichting zoals een plafondlamp. Het is eigenlijk de verlichting die een groot deel van de ruimte verlicht. Daarbij is het belangrijk dat je kiest voor krachtige verlichting van topkwaliteit.

Werkverlichting

Werkverlichting

Wanneer je bezig bent met het eten bereiden is het natuurlijk belangrijk dat je goed ziet wat je maakt. Kies daarom voor lampen die voor een goede werkverlichting zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spots onder de kasten en lampen die zich richten op het aanrecht.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting

De keuken wordt steeds meer als leefkeuken gebruikt en niet meer alleen als een plek om te koken. Het is ook zeker een plek waar je heerlijk met familie of vrienden kunt tafelen. Daarom is het ook belangrijk om na te denken over de sfeerverlichting die je wilt toepassen in deze ruimte. Bij sfeerverlichting horen vaak subtiele lampen met dimmers of een leuke designlamp.

Keuken inclusief verlichting

Als je bezig bent met het uitzoeken van je nieuwe keuken speelt de verlichting dus een belangrijke rol voor het uiteindelijke resultaat. Bij Kitchen4All begrijpen we het dat je vooraf wilt zien hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Daarom maken we een 3D-ontwerp op maat zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw keuken eruit gaat zien. Ook geven wij je advies op maat wat betreft het toepassen van verlichting in de keuken. Samen komen wij tot de beste oplossing, zodat je een praktische, maar ook een sfeervolle keuken krijgt.